Kaya Ramada Plaza yenilendi

Tüyap fuar alanı yakınında 2002 yılında bölgenin ilk 5 yıldızlı oteli olarak faaliyete başlayan Kaya Ramada Plaza İstanbul, baştan aşağı yenilenerek tanıtıldı.

İSTANBUL-  Tüyap fuar alanı yakınında 2002 yılında bölgenin ilk 5 yıldızlı oteli olarak faaliyete başlayan  Kaya Ramada Plaza İstanbul, baştan aşağı yenilenmesinin şerefine iş ortakları ve seçkin davetlilere Işın Karaca ve orkestrasının da sahne aldığı muhteşem bir gece düzenledi.



Kaya Ramada Oteli Genel Müdürü Ahmet Seymen otelin 12 yıldır bölgede otelciliğin ana kuralı kaliteli servis ve hizmet standartlarına bağlı misafir odaklı bir işletme politikasının izlenmesinde önderlik ettiğini söyledi.
Kaya Ramada Plaza İstanbul’un Lobby alanları, Türk ve dünya mutfağının seçkin yemeklerinin servis edildiği Turkuaz Restoranı, Amerika ve Meksika mutfağının öncüsü Roling Rock Cafe & Barı, Toplantı Salonları ve Sağlık Kulübü baştan aşağı yenilendi. Bölgede, tecrübeli terapistlerin uyguladığı çok çeşitli masaj teknikleri ile bayanlara özel hizmet veren ayrı bir Spa ve güzellik merkezi de hizmete açıldı.

 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası