Kavgalı "Kara Cuma" alışverişi

Yılbaşı öncesi büyük indirimler yapılan “Kara Cuma” adlı alışveriş çılgınlığında mağazalarda mal kapmak için yarışanlar arasında kavgalar çıktı.

BİRSEN YILDIRIM- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA-
Yılbaşı öncesi büyük indirimler yapılan “Kara Cuma” adlı alışveriş çılgınlığında mağazalarda mal kapmak için yarışanlar arasında kavgalar çıktı. Bir kadın ucuz televizyonu kaptırmamak için büyük mücadele verdi. bir başka mağazada ise başına televizyon düşen kadın yaralandı. Bazı mağazalar ise internet üzerinden uygulama ile izdihamdan kurtuldular.





Wembley’de bir Asda mağazasında 60 Sterlin’e satılan Blaupunkt HD TV’yi alan kir kadınla, televizyonu elinden kapmak isteyenler arasında arbede çıktı. Kadın yerlerde sürünürken elindeki televizyonun kaptırmamak için büyük mücadele verdi. Ancak televizyonu kaptırmaktan kurtulamadı.











Binlerce kişi stoklardaki malları eritebilmek için mağazalar hücum etti. İngiltere’de Glasgow, Londra, Newcastle, Cardiff ve Great Yarmouth bölgelerinde süpermarketlerde halt mal kapma yarışına girdiler.

Salford, Manchester, bölgesinde Tesco mağazasında bir kadın başına düşen televizyon ile yaralandı.





Boots,  Currys, Argos ve Tesco gibi büyük zincirleri ise web siteleri üzerinden indirimli fiyatlarla satış yaparak izdihamdan kurtuldular. Özellikle düz ekran televizyonlar, oyuncaklar, ev eşyaları ve kıyafetlerin alışverişte rağbet gördüğü bildirildi.

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler