Kaş dalış turizminde cazibe merkezi oldu.

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan: Almanya ve Avrupa ülkelerinden çok sayıda dalış tutkunun Kaş'a dalış yapmaya geliyor

Abdurrahman Büyükkeskin
Kaş/Antalya -
Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, Kaş'ı yurtiçinde ve yurtdışında dalış turizminde cazibe merkezi yapmaya çalıştıklarını söyledi. Dalış turizminde Türkiye'de en güçlü potansiyele sahip ilçenin Kaş olduğunu belirten Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan,   Kaş'ın 40 yılın üzerinde çok güçlü dalış turizmine sahip olduğunun altını çizdi.  Başta Almanya ve Avrupa ülkelerinden çok sayıda dalış tutkunun Kaş'a dalış yapmaya geldiğini vurgulayan Başkan Erol Demirhan, dalış yapmak için Rusya Federasyonu , Baltık Ülkeleri, ABD, Kanada, Avustralya, Yeni zelanda ve Uzak Doğu'dan bile gelen turistlerin olduğunu ifade etti.

Başkan Erol Demirhan, '' Kaş'ın , kültür, tarihi ve arkeolojik varlıkları tanıma turizm yanı sıra çok güçlü dalış turizmine sahip. Yerli ve yabancı dalış tutkunları için Kaş'ta dalış yapma bir tutku.Dalış turizminin Kaş'ta cazip hale gelmesi için gemi, uçak ve tank batıkları bulunuyor. Kaş'a dalış yapmaya her yerli hemde yabancı dalış tutkunlarını beklyoruz. Berrak, temiz deniz suyu ve çok güzel koyları ile Kaş dalış tutkunlarını bekliyor.  '' dedi.

Manşetler

AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor
Ünlü hamburger devi BurgerFi iflas bayrağını çekti
Guext'te CoffeeXperience usta baristaları belgelendiricek
“Türk Telekom’dan mobilde güçlü büyüme, tarihi rekor”