Kar üzerinde cirit oynadılar

Erzurum'da ilk kez Palandöken dağı eteklerinde çok sayıda yerli ve yabancı turisttin izlediği kar üzerinde oynanan ata sporu cirit nefesleri kesti.

ERZURUM- Erzurum'da ilk kez Palandöken dağı eteklerinde kar üzerinde oynanan ata sporu cirit nefesleri kesti. Yerli ve yabancı kayakçıların kayak ve snowboard yapmak için önde gelen mekanlarından Palandöken, bugün bir cirit gösterisine ev sahipliği yaptı. Palandöken'de otopark olarak kullanılan alanda bugün karlı zeminde oynanan cirit karşılaşması yoğun ilgi gördü.
Erzurum'un Dadaşköy Belediyesi'nin kardeş belediye olarak ilan ettiği İstanbul'un Silivri Belediyesinden gelen misafirlere yönelik organize edilen programa çok sayıda yerli ve yabancı turistte katıldı. Cirit karşılaşması öncesinde Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, belediye başkan yardımcıları, encümen üyeleri ve eşleri cirit atlarına binerek tur atma imkanı buldular.

Dadaşköy Belediye Başkanı Güven Gülüm, "Silivri Belediyesi bizim kardeş belediyemiz. Davetimiz üzerine iştirak ettiler. Bizde böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. 2011 Üniversiad Kış Oyunlarının düzenleneceği Palandöken'i görmeleri istedik. Bu muhteşem yerde her şey güzel oluyor." dedi. Daha sonra karlı alanda at koşturan ciritçiler, izleyicilerin adeta nefeslerini kestiler

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler