Kamil Koç'tan ek seferler

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Bertan Söğüt: Bayramda günlük 1200'e yakın sefere ek olarak 1000'e yakın sefer daha koyduk

BURSA-Türkiye'nin lider karayolu yolcu taşıma şirketlerinden Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle oluşan yoğun talebe cevap vermek için harekete geçti.

Kamil Koç'tan yapılan açıklamaya göre bayramda günlük 1200'e yakın sefer gerçekleştiren Şirket, bu seferlere ek olarak bayramda 1000'e yakın seferle yolcularına hizmet verecek.




 Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Bertan Söğüt, bayramda günde yaklaşık 1200 sefer gerçekleştirdiklerini belirterek "Buna rağmen yolculardan gelen yoğun talebi karşılayabilmek için bine yakın ek sefer daha koyduk. Normal seferlerimiz 15 gün önceden doldu. Ek seferlerimizde ise yüzde 95'e yakın bir doluluk var. Bazı hatlarda açtığımız ek seferler yarım saat içinde doluyor." dedi.

Bayramdan önce ve sonra karayollarında büyük yoğunluk meydana geleceğini ifade eden Söğüt "Bu nedenle denetimlerin artırılması ve gerekli önlemlerin alınması şart." şeklinde konuştu.

 

Manşetler

WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler
Taş Devri'ne ait şaşırtıcı ritüellerin izleri bulundu