Kamil Koç, tren ve havayolunda

Kamil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Başkanı Sena Kaleli, Sun Express'le işbirliğine giderek havayolu taşımacılığı işine gireceklerini söyledi

İSTANBUL- Kamil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Başkanı Sena Kaleli, kombine taşımacılık yaklaşımı içinde Sun Express'le işbirliğine giderek havayolu taşımacılığı işine gireceklerini söyledi. Kaleli, Doğu Avrupa ülkelerinde şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapmak üzere görüşmelere başladıklarını ve Türkiye'de hızlı tren işletmeciliği için de talip olduklarını açıkladı.

Kaleli, "Türkiye her türlü ulaşıma uygun. Karayolunun yanı sıra Türkiye'de tüm ulaşım seçeneklerinin gelişmesini istiyoruz. Demiryolları da gelişsin istiyoruz. Bu nedenle kombine taşımacılık Kamil Koç'un yeni vizyonudur. Karayolu taşımasında şu anda 7-8 milyonlar düzeyindeyiz. Hedefimiz yılda 10 milyon yolcuya ulaşmak" diye konuştu.

Yakın zaman içinde elektronik bilet uygulamasına geçeceklerini belirten Kaleli, hedeflerinin 2008'de yaz-kış yolcu ortalamasını yüzde 90'a ulaştırmak olduğunu ifade etti. Kiosklar ve çağrı merkezi üzerinden bilet satışlarını başlatacaklarını da anlatan Kaleli, bagaj kayıplarını önleyecek bir sistemi devreye koyacaklarını ve araç takibinde GPRS sistemini uygulayacaklarını kaydetti.

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler