İzmir Mövenpick Hotel'i açıldı

Mövenpick Hotel Genel Müdürü Alain Rigazzi "Türkiye, Mövenpick Hotels Resorts'un büyüme planları için cazip bir ülke olmaya devam ediyor" dedi.

İZMİR - İstanbul ve Bodrum'dan sonra İzmir Mövenpick Hotel'de hizmete girdi. Kısmi açılış töreninde konuşan Mövenpick Hotel Genel Müdürü Alain Rigazzi "Türkiye, Mövenpick Hotels Resorts'un büyüme planları için cazip bir ülke olmaya devam ediyor. Ankara'daki yeni otel projemizin haricinde önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin farklı şehirlerinde Mövenpick otelleri açılacak. Özkardeş ailesi gibi bir yatırım ortağımızın olmasından ve konuklarımıza, Mövenpick Hotel İzmir'de de yüksek kalitede hizmet sunacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. İzmir, popülerliği gittikçe artan bir şehir ve burada bulunmaktan çok memnunuz." dedi. Expo'nun İzmir'de gerçekleşeceğine inandığını belirten Rigazzi, "Expo sadece hotel hizmeti sektörü için değil tüm ekonomiye büyük bir ivme kazandıracaktır." şeklinde konuştu.

 



17'si Suit, 38'i Executive toplam 185 odası olan 5 yıldızlı iş oteli Mövenpick Hotel İzmir, İsviçre menşeli otel zinciri Mövenpick Hotels Resorts tarafından Türkiye'de işletilen üçüncü otel. Otelin 11. katında bulunan Coral Sağlık Kulubü'nde, kapalı havuzu, fitness salonu, saunası, buhar odası bulunuyor.

 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası