İstanbul Turizm Müdürü Apaydın

Bilgili, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına atanınıca İstanbul Kültür Turizm İl Müdürlüğüne Bakan Çelik’in onayıyla vekaleten Nedret Apaydın atandı

İSTANBUL- Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanınca İstanbul Kültür Turizm İl Müdürlüğüne  Bakan Ömer Çelik’in onayıyla vekaleten Nedret Apaydın atandı
İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Nedret Apaydın daha önce İstanbul İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaptı.





Bu görevde iken engelsiz yaşam çalışmalarına katkıda bulundu. Kültür ve Turizm İl müdür Yardımcılığına atandıktan sonra bir çok etkinlikte görev aldı. Özellikle İstanbul’a gelen Çin heyetlerine eşlik etti ve faaliyetlerine katıldı. Bayrampaşalı Ak Gençler'in düzenlediği "Yeni Türkiye'nin Kodları" adlı eğitim seminerine Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı olarak Nedret Apaydın katıldı.



Yapılan atamayla ilgili açıklama şöyle:

“Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünde Yeni Dönem; İl Müdürümüz Görevine Başladı…

12 yıldır Kültür ve Turizm İl Müdürümüz olarak görev yapan Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik’in onayıyla, İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdür vekili olarak Sayın Nedret Apaydın atanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası