İngiltereTürklere vizeyi geciktiriyor

Amerika İngiliz şarkıcıya vize vermedi. İngiltere’nin İstanbul konsolosluğu’da sömestre tatili bitti Londra’ya gidecek üniversite öğrencisini bekletiyor.

LONDRA- Dünyayı uyuşturucuya, kokaine ve benzeri ürünlere alıştıran Amerika Los Angeles’te 50. Grammy ödülleri törenine katılacak İngiliz şarkıcıya vize vermedi. İngiltere’nin İstanbul konsolosluğu’da sömestre tatilinde bir haftalığına Londra’da çalışan ağabeyini görecek olan üniversite öğrencisini 20 gündenberi bekletiyor.

 



İNGİLTERE  DÜZGÜN TÜRKLERDEN  KORKUYOR MU?
Ancak okullar açıldığı için vedrilecek olan vizenin hiçbir anlamı bulunmadığını belirten öğrenci , “Artık alacağım vizeyle okullar tatil olunca ağabeyimi görmeye giderim” DEDİ.
İngiltere Konsolosluğuna sömestre tatili öncesi başvurduğunu belirten öğrenci şunları anlattı:
 Ya daha kötü bir şey olsaydı ne olacaktı? Anladığımız kadarıyla İngilizler bizim gibi düzgün turistler istemiyor. Kaçak ve yasadışı işler yapan, Türkiye aleyhine faaliyette bulunan, ülkesini kötüleyen kişileri ülkelerine bekliyor. Hatta onlara oturma  ve İngiliz pasaportu veriyorlar. Yakın bir gelecekte kabul edip bağrına bastığı bu kötü  kişiler İngiltere’nin başına dert olacaklar”



DÜNYA BİRBİRİNDEN KORKUYOR
İngiliz şarkıcı Amy Winehouse, ABD vizesi alamadığı için, hafta sonunda Los Angeles'da düzenlenecek 50. Grammy ödülleri törenine katılamayacak.  Amerika’da harkesin uyuşturucu kullandığını ve hatta Hollywood filmlerine bile konu olduğunu belirtenler, “İngiliz şarkıcının kullandığı biliniyor. Asıl engellenmesi gereken yasadışı bu işi yapanlar. İngiliz şarkıcını kontrolü kolay” dediler.

Şarkıcının temsilcisi olan The Outside Organisation'ın açıklamasında, Winehouse'un vize talebinin ABD'nin Londra Büyükelçiliği tarafından reddedildiği ve şarkıcının 10 Şubat Pazar günü Los Angeles'da düzenlenecek törene katılamayacağı belirtildi.

Amy Winehouse, ''Yılın Albümü'' de dahil olmak üzere 6 dalda Grammy ödülü adayı.

24 yaşındaki Amy Winehouse, kokain türevi bir uyuşturucu kullandığı şüphesiyle 3 gün önce polis tarafından sorgulanmıştı. İngiliz şarkıcı, geçen ay da kokain türevi bir uyuşturucu kullanırken görüntülenmiş ve kliniğe yatırılmıştı.  

 

Manşetler

Antalya Turizm Fuarı’nda Kemer turizmi farklı tanıtıldı
Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
Antalya bisiklet turizminde cazibe merkezi haline gelecek
Hollanda ünlü kalp cerrahi Türk’ü 100 yaşında kaybetti
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak