İDSO DenizBank’ın “Dünya Kadınlar Günü Konseri”

Iraz Yıldız; Dünya Kadınlar Günü’nde. 11 Mart 2022 Cuma akşamı saat 20.00’de İstanbul AKM Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek

İSTANBUL - Genç ve başarılı piyanist Iraz Yıldız; Dünya Kadınlar Günü’nde İstanbul AKM’de konser verecek. 11 Mart 2022 Cuma akşamı saat 20.00’de İstanbul AKM Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek İDSO DenizBank Konserleri’nde; pek çok farklı ülkede, dünyaca ünlü isimlerle birlikte sahneye çıkan orkestra şefi Hakan Şensoy yönetiminde, genç ve başarılı piyanist Iraz Yıldız dinleyicilerle buluşacak.

“Dünya Kadınlar Günü Konseri” programında; Gürcistan’ın yaşayan en önemli bestecilerinden Vaja Azarashvili’nin “Nocturne” adlı eserinin yanı sıra Klasik Batı müziğinin dahi Avusturyalı bestecisi Wolfgang Amadeus Mozart’ın idealist hislerle bestelediği “Piyano Konçertosu No:12” ve yine Avusturyalı besteci Joseph Haydn’ın uhrevî atmosferiyle “Senfoni No:49” adlı eserleri seslendirilecek.

Müdürü Timuçin Abacı; “İstanbul AKM’de; Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde gerçekleştireceğimiz İDSO DenizBank Konserleri ile yine klasik müzik dolu bir akşam yaşayacağız. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çok özel bir gün. Konserimizi tüm kadınlarımıza armağan ediyoruz. Dünyadaki, ülkemizdeki ve üyelerimiz arasındaki tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

Manşetler

Antalya Turizm Fuarı’nda Kemer turizmi farklı tanıtıldı
Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
Antalya bisiklet turizminde cazibe merkezi haline gelecek
Hollanda ünlü kalp cerrahi Türk’ü 100 yaşında kaybetti
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak