Hüseyin Kurtoğulları 70 yaşında

Türk turizmine yetiştirdikleri nedeniyle “usta” adıyla anılan Plantur Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurtoğulları 70 yaşına bastı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türk turizminin duayenlerinden yanında bir çok turizmci yetiştirdiği için “usta” adıyla anılan Plantur Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurtoğulları 70 yaşına bastı.

Elmadağ’da bulunan ofiste personelin hazırladığı pastayı kesen Hüseyin Kurtoğulları “Yılların nasıl geçtiğini farketmedik. Kendimize zaman ayırmadan hep çalıştık. Aslında başarımızın arkasında insanları sevmek ve onlara bir şeyler vermek yatıyor” dedi.

FARKLI TURİZM ANLAYIŞI İLE ÇALIŞTI
Yaş gününü personeli ve sevenleri ile birlikte kutlayan Plantour’un sahibi Hüseyin Kurtoğulları Türk turizmine getirdiği yeniliklerle tanınıyor. Özellikle İstanbul’da faaliyete geçirdiği üstü açık otobüslerle “Sightseeing” turları, helikopterle İstanbul turu ve özel teknelerle hazırladığı turlarla turizme farklılık getirdi.
Plan Tours Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurtoğulları yıllardanberi turizmde farklı hizmeti arıyor.



Türk turizmine getirdiği yeniliklerle tanınan, yerli ve yabancı turistleri denizde, karada, havada gezdirerek İstanbul'u keşfettiren tek turizmci olarak biliniyor. Türk turizminde bir çok turizmciyi yetiştirdiği için “Usta” olarak tanınan ve bir süre TÜRSAB yönetiminde bulunan ve Türk turizminin duayenleri arasında yer alıyor.,

turkiyeturizm.com olarak Türk turizminin “usta”sı Hüseyin Kurtoğulları’nın yeni yaşını kutluyor, sevdikleri ve sevenleriyle nice mutlu yıllar diliyoruz.
 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası