Hollandalı turistin Türkiye sevgisi

Alanya'da yaşayan 70 yaşındaki Hollandalı Adam Jasper Eirmers, evinin balkonuna 'Ben Hollandalıyım Türkleri Seviyorum Yaşasın Türkiye' dev bir afiş astı

ANTALYA-Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde yaşayan 70 yaşındaki Hollandalı Adam Jasper Eirmers, evinin balkonuna 'Ben Hollandalıyım Türkleri Seviyorum Yaşasın Türkiye' yazılı dev bir afiş astı.

Türkiye'ye tatil için ilk defa 4 yıl önce gelen ve Muğla'nın Bodrum ilçesine hayran kalan Hollandalı emekli boks antrenörü Adam Jasper Eirmers, belirli aralıklarla çeşitli turizm merkezlerinde tatilini geçirdi. Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine Eylül ayında Alanya'nın Mahmutlar beldesine gelen Eirmers, burada bir ev kiraladı. Türkleri misafirperver insanlar olarak tanımlayan Eirmers, Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi.

Eirmers, Mahmutlar'da kiraladığı evinin balkonuna astığı Türk bayrağı ile 'Ben Hollandalıyım Türkleri Seviyorum Yaşasın Türkiye' yazılı dev afişle herkesin dikkatini çekti.

Türkçe öğrenmeye başladığını anlatan Eirmers, Türkiye'de yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek "Buradaki komşuluk ilişkilerinden de çok memnunum. Buraya yerleşeceğim ve öldükten sonra da Mahmutlar'a defnedilmek istiyorum. Evime, Türk bayrağını ve burayı sevdiğimi dile getiren afiş asmaktan da gurur duyuyorum" diye konuştu.

Balkonuna astığı Türk bayrağı ve afişten dolayı komşularından çok olumlu tepki aldığını ifade eden Eirmers, bir araç kiralama şirketinden kiraladığı Suzuki marka cipinin arkasına da Türk ve Hollanda bayraklarının bulunduğu 'Ben Hollandalıyım Türkleri Seviyorum Yaşasın Türkiye' yazılı levha astığını da sözlerine ekledi. 

Manşetler

Antalya Turizm Fuarı’nda Kemer turizmi farklı tanıtıldı
Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
Antalya bisiklet turizminde cazibe merkezi haline gelecek
Hollanda ünlü kalp cerrahi Türk’ü 100 yaşında kaybetti
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak