Havacılıkta sorunsuz bir seyahat için robotik teknoloji

United, daha sorunsuz bir seyahat deneyimi sağlamak için en son teknolojileri "kademeli, şekilde" başlıyor

LOS ANGELES / ABD - İnovasyon stratejisinin bir parçası olarak United Airlines, daha sorunsuz bir seyahat deneyimi sağlamak için robotik ve otomasyon gibi alanları keşfediyor. FTE Global'de (Los Angeles, 19-21 Eylül 2023) düzenlenen Dijital ve İnovasyon konferansına katılımından önce, United, Bagaj Stratejisi ve İnovasyonu Kıdemli Müdürü Kristen Berndt, havayolunun yolcu deneyimini kolaylaştırmaya yönelik temel çabalarını açıklıyor. verileri ve gelişen teknolojileri benimseyin.

United Airlines Bagaj Stratejisi ve İnovasyon Kıdemli Müdürü Kristen Berndt: “İnovasyon birçok insan için korkutucu bir kavram. Bununla birlikte, özellikle henüz tam ölçekte kanıtlanmamış en son teknolojilerde başarısızlık korkusu geliyor. Ancak başarılı olursanız, yenilikçi olmak da büyük bir memnuniyetle gelir. Ve yeni teknolojileri adım adım, hesaplanmış bir şekilde test etmek, riski azaltmaya ve sizi bu başarıya hazırlamaya yardımcı olabilir."

Berndt, FTE Global'de "İnovasyonun Rolü: Hava taşımacılığı nasıl bir sonraki seviyeye geçebilir ve diğer sektörlerden öğrenebilir?" konulu oturumda şunları konuştu.

"İnovasyon, birçok insan için göz korkutucu bir kavramdır. Bununla birlikte, özellikle henüz tam ölçekte kanıtlanmamış en son teknolojilerde başarısızlık korkusu geliyor. Yenilikçi olmanın getirdiği belirli bir risk düzeyi vardır – başarısız olma, teknolojinin çalışmama, çalışanlarınızın onu benimsememe, finansal yatırımınızın boşa gitme riski – adını siz koyun . Ancak başarılı olursanız, yenilikçi olmak da büyük bir memnuniyetle gelir. Ve yeni teknolojileri adım adım, hesaplanmış bir şekilde test etmek, riski azaltmaya ve sizi bu başarıya hazırlamaya yardımcı olabilir."

İmalat ve malzeme taşıma endüstrileri gibi, fabrikalarını veya depolarını tam otomatik ortamlara dönüştürmek için robotlardan yararlanan birçok başka endüstri örneği bulunduğunu belirten Berndt, "Havayolu endüstrisi, robotları entegre etme konusunda birkaç yıl geride kalsa da, bu endüstrilerin teknolojiyi nasıl benimsediğinden ve değişime nasıl uyum sağladığından çok şey öğrenebiliriz" diyor. “Teknoloji karşısında değişim yönetimi yeni bir kavram değil; bir toplum olarak, tarihimiz boyunca sanayi devriminden ve diğer dönüşümsel dönüm noktalarından bu yana yeni icatlara uyum sağlıyoruz. Geçmişimizi inceleyerek kendimizi gelecek için konumlandırabiliriz” dedi.

DAHA IYI HIZMET VERMEK IÇIN VERILERDEN YARARLANMA

Havayolları, elbette muazzam miktarda veri topluyor ve Berndt'in de katıldığı konferans oturumu, hava taşımacılığı sektörünün verilerden nasıl daha iyi yararlanabileceğini ve performansı iyileştirmek ve yolculara daha iyi hizmet vermek için nasıl yenilik yapabileceğini keşfetmeye odaklandı..

Berndt, "Başarının anahtarı, bugün var olan tüm gelişmiş veri görselleştirme araçları, raporlama araçları ve makine öğrenimi yetenekleriyle eskisinden bile daha kolay olan önemli içgörüleri yönlendirmek için bu verilerden yararlanabilmektir. Çanta takibi, çok miktarda veri topladığımız bir alana mükemmel bir örnektir ve yeni nesil çanta takip cihazları, bilgisayarlı görü sistemleri ve biyometri ile eşleştirildiğinde, gelecekte çok daha güçlü çanta takip yeteneklerine sahip olacağız. gelecek" dedi.

TEKNOLOJININ ORTAYA ÇıKTıĞıNı GÖRÜYORUZ

United Airlines Bagaj Stratejisi ve İnovasyonu Kıdemli Müdürü Kristen Berndt: "Başarının anahtarı, tüm gelişmiş veri görselleştirme araçları, raporlama araçları, ve bugün var olan makine öğrenimi yetenekleri. Çanta takibi, büyük miktarda veri topladığımız bir alana mükemmel bir örnektir ve yeni nesil çanta takip cihazları, bilgisayarlı görü sistemleri ve biyometri ile eşleştirildiğinde, gelecekte çok daha güçlü çanta takip yeteneklerine sahip olacağız. ”



UNITED, ROBOTIK VE OTOMASYONDA ÖRNEK OLACAK

United, robotik ve otomasyon alanında en son teknolojileri benimsiyor. Son derece manuel ve zahmetli bir süreç olan bagaj taşıma işlemini dönüştürme çabaları buna bir örnek olacağını anlatan Berndt şöyle devam etti: "Çalışanların tekrar tekrar çantaları bir yerden bir yere kaldırması bekleniyor, bu da vücuda zarar veriyor. United, operasyonel verimliliği artırırken çalışanlarımızın işlerini kolaylaştırmanın yollarını arıyor. Otonom bagaj arabaları, çanta yükleme ve boşaltma için robotik çözümler, otomatik uçak geri itme çözümleri ve diğerleri dahil olmak üzere, bu sorunları çözmek için pazarda birçok heyecan verici teknolojinin ortaya çıktığını görmeye başlıyoruz. Bu fırsatların birçoğunu araştırıyoruz ve hangi çözümlerin United ve daha büyük havayolu endüstrisi için en iyi şekilde çalışacağına dair içgörüler elde etmekten heyecan duyuyoruz."

Manşetler

Efes Antik Kenti'nde Gece Müzeciliği konserlerinin ilki başlıyor
Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor
Ünlü hamburger devi BurgerFi iflas bayrağını çekti