Happy Moons'un sahibi iş insanına ikinci şok

Happy Moons'un İzmir şubelerinin sahibi iş insanı Zülküf Dakın'ın boşanma davası basına yansımış, aldatma olayı anahtarlık sayesinde ortaya çıkmıştı. Dakın'a ikinci bir şok geldi.

İZMİR - Happy Moons'un İzmir şubelerinin sahibi iş insanı Zülküf Dakın'ın boşanma davası basına yansımış, aldatma olayı anahtarlık sayesinde ortaya çıkmıştı. Dakın'a ikinci bir şok geldi.

İzmir'de yaşayan bir çocuk annesi Ece Dakın, eşi Zülküf Dakın'a karşı 20 milyon lira tazminat talebiyle açtığı boşanma davasında önemli gelişmeler yaşanıyor. Zülküf Dakın, Türkiye'nin en büyük zincir restoranlarından biri olan Happy Moons'un İzmir şubelerinin sahibi olarak tanınıyor. Ece Dakın, eşinin kendisini aldattığı iddiasıyla bu boşanma davasını başlattı.

Ece Dakın, kocasının cebinde Gürcistan'ın simgelerinden biri olan Ali&Nino heykelinin anahtarlığını bulduktan sonra, Zülküf Dakın'ın cep telefonuna sevgilisinin numarasını "psikolog danışmanlık" olarak kaydettiğini keşfetti. Bu durum, Ece Dakın'ın eşinin yasak ilişkisini ortaya çıkarmasına yol açtı ve bu kanıtlarla boşanma ve 20 milyon lira tazminat talebinde bulundu.

Dava süreci devam ederken, Ece Dakın geçici olarak nafaka talebinde bulundu. Ancak, Zülküf Dakın'ın bu nafakayı ödemediği iddiasıyla, hakkında haciz işlemi başlatıldığı ortaya çıktı. Davanın temeli, evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle açılmıştı ve şu anda çekişmeli bir şekilde sürüyor.

Manşetler

Çeşme, Alaçatı’da “Müzecilik Zirvesi” yapılıyor
Türkiye için vize işlemleri normal devam edecek
Alaçatı'daki kaçak otele kimsenin gücü yetmiyor
İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali başlıyor
Bakan Ersoy: TÜRSAB'da kokuşmuş yapı var
Antalya Altın Portakal 60 yıl içinde üç defa yapılmadı
İsveçli müzik grubu 2 bin 200 yıllık antik tiyatroda konser verdi
Turistler yavru carettaların yumurtadan çıkışını izledi
Antik kentlerin buluşma noktası: Denizli,
Otel mutfaklarının lokomotifi nitelikli tarım uygulamaları