Halil Avcı'ya teşekkür plaketi

Başarılı İşadamı Halil Avcı’ya, Adana’ya ilk butik oteli kazandırdığı ve şehrin tarihi kimliğinin korunmasında bölge turizmi için örnek olduğu için plaket sunuldu.

DURMUŞ ALİ BAŞKAN
ADANA-
Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Dünya Rehberler Günü dolayısıyla Çukurova’da turizmin gelişmesi için çalışan kişi ve kurumları ödüllendirdi. İşadamı Halil Avcı’ya, Adana’ya ilk butik oteli kazandırdığı ve şehrin tarihi kimliğinin korunmasında bölge turizmine örnek olduğu için plaket sunuldu.


Adana'da yaptığı dev yatırımlar yanında bölge turizmine şehrin tarihi kimliğinin korunmasına örnek olması için ilk butik otel kazandıran İşadamı Halil Avcı, törene Bosnalı Otelin genel müdürü ve turizm koordinatörü Nuri Nohut ile birlikte katıldı. 



Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) 21 Şubat Dünya Rehberler Günü dolayısıyla Çukurova’da turizmin gelişmesi için çalışan kişi ve kurumları ödüllendirdi. İlki geçen yıl gerçekleştirilen “Çukurova Turizm Ödülleri” töreninin ikincisi Adana Anemon Oteli’nde yapıldı.
Düzenlenen ödül töreninde, ADRO tarafından işadamı Halil Avcı’ya tarihi Salih Bosnalı Konağını yok olmaktan kurtarıp turizme ve Adana’ya ilk butik oteli kazandırdığı için plaket sunuldu.
Adana’nın tarihi kimliğinin korunmasında örnek davranış sergileyen Avcı’ya plaketini ADRO Onursal Başkanı Osman Özbuldu, verdi. Halil Avcı, ADRO yönetimine ve turizm camiasına plaketten dolayı teşekkür etti. 





HALİL AVCI YENİ ADANA’NIN MİMARI

Adana’nın eski yapılarının restore edilerek turizme kazandırılması ve şehrin tarihi kimliğinin korunması adına ilk butik oteli turizme kazandıran Halil Avcı, yeni Adana’nın kurulmasında da öncülük ediyor. Şehrin dışında kurulan yeni Adana için önemli projeler geliştiriyor. Dream Park projesi ile yeni Adana’yı modern bir kimliğe kavuşturan



Halil Avcı 35 yıldan buyana Halil Avcı Şirketler Grubu’nda yer alan Halil Avci Insaat, Dede-Han Insaat, Or-Han Insaat, Bil-Han Insaat and Tema Muhendislik ile Türkiye ve yurtdıında bir çok projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, madencilik ve turizm alanlarında yaptığı çalışmalarıyla Adana, İstanbul, Arkara ve Türkmenistan başta olmak üzere bir çok bölgede başarılı projeler gerçekleştirdi.
 

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler