Gülçin Güner'in acı günü

TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD eski Başkanı Goldcity Turizm Kompleksi Genel Koordinatörü Gülçin Güner'in babası Ali Rıza Aydoğan vefat etti.

ALANYA- TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD eski Başkanı Goldcity Turizm Kompleksi Genel Koordinatörü Gülçin  Güner'in babası Ali Rıza Aydoğan vefat etti. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) eski başkanı Gülçin Güner’in babası Emekli Kurmay Albay Ali Rıza Aydoğan, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.



Alanya’da Develi Camii’nde düzenlenen cenaze törenine, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili, askeri temsilciler, turizmciler, siyasiler ve akrabaları katıldı. Cenaze namazından sonra merhumun cenazesi Bektaş Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Turkiyeturizm.com çalışanları olarak merhuma Tanrı’dan rahmet, Gülçin Güner ile Aydoğan Ailesine başsağlığı ve sabır dileriz. 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası