Galip Yavuz Sun Groups Hotels'de

2008 yılı itibariyle yeniden yapılandırılma içerisine giren Sun Maris Group Hotels Genel Koordinatörlüğüne Galip Yavuz getirildi.

MARMARİS- Galip Yavuz Sun Maris Group Hotels Genel Koordinatörlük görevine getirildi. 2008 yılı itibariyle yeniden yapılandırılma içerisine giren “Sun Maris Group Hotels” Otel sayısını 3 e çıkararak Sun Maris City Hotel, Sun Maris Beach Hotel ve Sun Maris Park Hotel ile grubun yatak kapasitesi 750’ye ulaştı.

Bu yeni yapılandırmada Galip Yavuz Sun Maris Group Hotels Genel Koordinatörlüğüne, Alper Erim ise İşletmeler Müdürlüğüne getirildi.

Profesyonel Turizmci Galip Yavuz uzun yıllar Marmaris Elegance Otel ve Marmaris Royal Maris Otel Genel Müdürlük görevlerinde bulunmuştu.

Görev değişikliği ile ilgili olarak Galip Yavuz "Biz profesyonel yöneticileriz, yapılan bu teklifi düşünerek kabul ettim. Çünkü grup büyümeyi ve değişimi hedeflemektedir. 2009 yılı sonuna kadar grup, bölgede bünyeye katacağı yeni tesislerle yatak kapasitesini 1500’e çıkarmayı planlamaktadır" dedi.

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası