Fuarcılık Meclisi Başkanı Aygül

TOBB Türkiye Fuarcılık, Organizasyon, Denetim ve Yönetim Danışmanlığı Meclisi Başkanlığına, Forum Fuarcılık Başkanı Bilgin Aygül seçildi.

ANKARA- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Fuarcılık, Organizasyon, Denetim ve Yönetim Danışmanlığı Meclisi Başkanlığına, Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül seçildi. 

      

Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Sadık  Badak'ın milletvekili olması nedeniyle boşalan başkanlık görevine, 3  aday arasından seçilen Bilgin Aygül, Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş, Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş. ve 3F Turizm Seyahat Acentesi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

 

Sektör sorunlarının belirlenmesi ve çözümü amacıyla 54 sektör meclisinin  oluşturulduğu TOBB bünyesinde çalışmalarını yürüten ''Türkiye Fuarcılık,  Organizasyon, Denetim ve Yönetim Danışmanlığı Meclisi'', sektörlerde ortak görüşlerin oluşturulmasını ve özel sektör ile yetkili merciler arasında bir temas noktası olarak kamu-özel sektör işbirliği ve ortaklığının geliştirilmesini hedefliyor.

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler