EXPO'da şehirler dayanışması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyareti ile Uşak ve Amasya valileriyle Amasya Belediye Başkanı, üç şehirin işbirliği pekiştirildi.

İZMİR -İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret eden Uşak ve Amasya valileriyle Amasya Belediye Başkanı, üç şehir arasındaki işbirliği ve diyaloğun pekiştirilmesi konusunda birleşti.

Uşak Valisi Kayhan Kavas, EXPO 2015 yarışında İzmir'e destek olmak istediklerini söyledi. Amasya Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz ve



Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan ile birlikte Başkan Kocaoğlu'nu makamında ziyaret eden Vali Kavas, üzerlerine düşen bir görev varsa yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti. Vali Lekesiz ise İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) onur konuğu şehir olma talebini Kocaoğlu'na iletirken geçen yıl İEF'nin onur konuğu şehri Uşak'ın Valisi de katılımndan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Vali Lekesiz, Kocaoğlu'na "Tarihin Tanığı Amasya" kitabı ve tanıtım CD'leri, Başkan Özarslan ise "Milli Mücadelede Amasya" ve "Resimlerle Eski Amasya" kitaplarını hediye etti. Kocaoğlu da misafirlerine İzmir Saat Kulesi biblosu ve Atatürk'ün İzmir'de bulunduğu yıllarda çekilmiş fotoğraflarından oluşan 2008 yılı takvimi hediye etti.

 

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler