Erol Arslan Emsey Hastanesi'nde

Erol Arslan, 2013’ten beri görev yaptığı MedicalPark Grubu’nda özellikle Ortadoğu ve Rusça konuşan ülkelerde yaptığı çalışmalarla dikkati çekmişti.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
ANKARA-
Türk turizminde uzun yıllar otelcilik sektöründe görev yapan ve Rixos Grubu’nda gösterdiği başarılardan sonra gelişmeye başlayan sağlık turizmine geçerek MedicalPark Hastaneleri Uluslararası Pazarlama ve Operasyon Grup Müdürlüğü yapan Erol Arslan, Emsey Hastaneleri sağlık turizmi biriminin başına geçti. Erol Arslan, 2013’ten beri görev yaptığı MedicalPark Grubu’nda özellikle Ortadoğu ve Rusça konuşan ülkelerde yaptığı çalışmalarla dikkati çekmişti. Erol Arslan halen Türkiye'nin sağlık turizminin dünyaya tanıtılması için faaliyetlerini sürdüren ve yurtıçınde, yurtdıında tanıtımları sürdüren Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTDC Disiplin Kurulu üyeliğinde görev yapıyor.


Erol Arslan, Ankara'da düzenlenen Dünya Sağlık Turizmi Zirvesi'ne katıldı.

EMSEY HASTANESİ ÖZEL OPERASYONLAR YAPIYOR
Pendik Kurtköy’de bulunan ve son dönemde sağlık birimlerine yaptığı değerli doktor transferleriyle tanınan Emsey Hastaneli, bu kez yabancı hasta uzmanı, Erol Arslan’ı bünyesine kattı. Emsey Hastaneleri Uluslararası Pazarlama Direktörü Erol Arslan hastanenin bünyesinde bulunan kemik iliği nakli, kalp operasyonları ve kanser tedavilerindeki çalışmalarının dünyanın dikkatini çekeceğini söyledi. Arslan, Emsey Hastanesi'nin değerli doktorlarının dünyaya tanıtılması fırsatını bulduğu için gurur duyduğunu söyledi. 

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler