Erkekler Salon Hokeyi şampiyonu Gaziantep Polisgücü oldu

Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Erkekler Salon Hokeyi Süper Lig 2. Etabı şampiyonu Gaziantep Polisgücü takımı oldu.

Abdurrahman Büyükkeskin
Alanya/ANTALYA -
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Erkekler Salon Hokeyi Süper Lig 2. Etabı şampiyonu Gaziantep Polisgücü takımı oldu.
6 gün boyunca Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda Gaziantep Polisgücü, Simya Eğitim, Akben Kuyumculuk K.Maraş, Suruç Belediyesi Hokey SK., Nizip Zeugma SK., Nizip Belediyesi SK., Gaziantep GSK. Doruk, Amasya GSK., Alanya Yıldızları Hokey SK., Nizip H.E.M SK. ve Selçuklu Belediyespor takımları mücadele etti. Birinci Gaziantep Polisgücü takımı, ikinci Selçuklu Belediyesi ve üçüncü Nizip Zeugma takımı oldu.

Süper Lig 2. Etabın gol kralı Selçuklu Belediyesi’nden Furkan Ataş, en iyi kaleci Amasya G.S.K. takımından Muhammed Ali Kertil, en iyi oyuncu Gaziantep Polisgücü takımından Ali Akın Özkılıç ve yıldız adayı oyuncusu Gaziantep Doruk Spor Kulübünden Hüseyin Epengin oldu. Dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını organizasyon yetkililerinden aldılar. Kadınlar Salon Süper Lig 2. Etap Müsabakaları 5-9 Şubat tarihlerinde Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Manşetler

Endonezya, Cumhuriyet Bayramı'nın 79’cu yılını kutladı
Efes Antik Kenti'nde Gece Müzeciliği konserlerinin ilki başlıyor
Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor