Engelli çocuklara parti

Görele Turizm bünyesinde 2005’te kurulan, Anglo Turkish Club Sevgililer Günü nedeniyle Kuşadası’nda yaşayan engelli çocukları Tur Otel’de buluşturdu.

İZMİR- Görele Turizm bünyesinde 2005’te kurulan, Anglo Turkish Club Sevgililer Günü nedeniyle Kuşadası’nda yaşayan engelli çocukları Tur Otel’de buluşturdu. Sevgililer Günü partisine katılan çocuklara kulüp üyeleri 4.500 ytl bağışta bulundular.
Tüm turizm camiası yanında Kuşadası'nda yaşayan yabancı uyruklu ev sahiplerinide katıldığı gecede engelli çocuklara unutulmaz bir gece armağan edildi.
Görele Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kahveci’nin anlamlı girişimlerini kutlandı Hüseyin kahveci ise şunları söyledi:  “Bir acente sahibi olarak reklamınönemini biliyoruz. Ancak Kuşadası için önemli olduğunu biliyoruz. Ancak asıl önemli olan  buraya çok güzel hayallerle gelen yabancı konuklarımız  ikinci baharlarında Türk insanıyla kaynaşmanın tüm yollarını deniyorlar.  Herhangi bir sakınca olmadığını düşünmeleri  için gönüllü olarak onların yanında yer aldım. Calışmalarında önderlik yapmayı kabul ettim. Yapılacak olan bağış Özürlüler Derneği’nin yaptırdığı tesis için kullanılacaktır. En kısa sürede çok büyük katılımlı bir parti hazırlığı içindeyiz. Amacımız insanlığa hizmet ve konuklarımızla Türk halkının kaynaşmasıdır.”

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası