Emin Çakmak'tan dev proje

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak 6500 acenteye bilet satışında yüzde 10-15 oranında komisyon kazandıracak dev proje için işbirliği yaptı.

BATUM- Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak 6500 acenteye bilet satışında yüzde 10-15 oranında komisyon kazandıracak dev proje için işbirliği yaptı. Emin çakmak Batum’da Türkiye Otobüs Taşımacıları Federasyonu Genel Sekreteri Mevlut Ilgın ve Metro Turizm’in Başkanı Galip Öztürk ile 6500 seyahet acentesinin menfaati için bir araya geldi. 



OTOBÜS YAZIHANESİNDE UÇAK BİLETİ SATIŞINA SON VERİLECEK
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, yaptığı görüşmede yıllardır kagren haline gelen ve seyahat acentelerine karşı haksiz rekabete yol açan, otobüs yazıhanelerinin uçak bileti satışının ortadan kaldırılması konuşuldu. Görüşmede otobüs yazıhanelerinin uçak bileti satışlarının engellenmesi için Metro Turizm’in örnek olması, seyahat acentelerinin haksız rekabet karşısında ezilmelerinin ortadan kaldırılmasınde prensip anlaşmasına varıldı. Metro Turizm’in seyahat acenteciliği faaliyeti yürütmek istediği bölgelerde Türsab belgesi alması karara bağlandı.

OTOBÜS BİLETLERİNİ SEYAHAT ACENTELERİ SATACAK
Emin Çakmak, otobüs bilet satışlarının seyahat acenteleri tarafından yüzde 10-15 oranında komisyonlarla satılması yönünde prensip anlaşmasına vardı. Metro Turizm Başkanı Galip Öztürk, bilet satış ofislerinin kendilerine büyük maliyet getirdiğini ve seyahat acenteleri üzerinden satışın otobos firmalarının kazancına olacağını belirterek “Bizde seyahat acenteleri de kazanmalı” dedi.  

Manşetler

WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler
Taş Devri'ne ait şaşırtıcı ritüellerin izleri bulundu