Élite Hotel Darıca'da barbekü partisi

Darıca’da açılan Élite Hotel Darıca, bahçesinde kurulan mangallarda sucuk pişirildi, usta aşçıların hazırladığı yemekler ikram edildi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
DARICA- İ
stanbul’un yeni turizm merkezi olmaya aday olan Darıca’da açılan Élite Hotel Darıca, Elite Hotels Genel Koordinatörü Dilaver Doğru ve Otel Müdürü Yusuf Yıldız’ın düzenlediği berbekü partisi ile özel konuklara tanıtıldı.





Otelin kır düğünlerine sahne olacak bahçesinde kurulan mangallarda sucuk pişirildi, usta aşçıların hazırladığı yemekler ikram edildi. Daha sonra otelin terasında yer alan muhteşem manzaları açık ve kapalı barında müzik eğşliğinde unutulmaz saatler geçirildi.

DARICA YENİ TURİZM MERKEZİ OLUYOR
Elite Hotels Genel Koordinatörü Dilaver Doğru, “İstanbul ile Kocaeli’nin buluştuğu noktada bulunan Élite Hotel Darıca bölgede bulunan iş dünyasının bir araya geldiği otel olacaktır. İstanbul’un önemli sanayi kuruluşları otüelin bulunduğu bölgededir. Ayrıca Körfez Köprüsü hizmete girdiği zaman Yalova’ya uzanacak bir güzergah üzernde yer alıyoruz. Darıca İstanbul’un yeni turizm nerkezi olmaya hazırlanyor.Elite Hotels olarak bu hazırlıkta bizde yer aldık” dedi.







TURIZM SEKTÖRÜNÜN YENI YıLDıZı

Asya Yakası’nda Darıca’da Elite Hotels Grubu’nun hizmete açtığı 194 odalı, 15 farklı toplantı salonu, 1500 metrekare spası ile denize sıfır konumda Elite Hotel Darıca Spa&Convention Center turizm sektörünün yeni yıldızı oldu.  Élite Hotel Darıca, 2000 yılında kurulan Élite Hotels grubunun dördüncü oteli olarak modern mimari ve son teknoloji ile donatılmış odalarını, business misafirlerinin ihtiyaçlarına göre dizayn edildi





KIR DÜĞÜNLERİNİ AĞIRLIYOR

Élite Hotel Darıca,güler yüzlü ve eğitimli personeli, memnuniyet odaklı hizmet anlayışı ile kongre, seminer, bayi toplantısı, lansman, gala yemekleri, yılbaşı partileri, mezuniyet, kına, nişan ve düğün organizasyonlarında misafirlerini ağırliyor. Yaz aylarında ise havuzbaşı ve kır alanındaki 750 kişilik kapasitesi ile açıkhava organizasyonlarına hizmet veriyor.












 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası