Elite Hotel Darıca, hayat verecek

Muhteşem görüntüsüyle bütün dikkatleri üzerinde toplayan Elıte Otel, yeni açılmasına rağmen şimdiden adından sıkça söz ettirmeye başladı

KOCAELİ- Türkiye’nin sayılı firmalarından Terzioğlu İnşaat’ın Darıca’da yaptığı beş yıldızlı Elite Hotel Darıca faaliyetlerine başladı. Eğitim, hizmet ve turizm alanlarında faaliyet gösteren Terzioğlu İnşaat, Elite Hotel Darıca ile Kocaeli turizmine hareket getirdi.

BÜYÜK BİR EKSİKLİĞİ GİDERDİ

Muhteşem görüntüsüyle bütün dikkatleri üzerinde toplayan Elıte Otel, yeni açılmasına rağmen şimdiden adından sıkça söz ettirmeye başladı. Otelle ilgili bilgi veren Genel Müdür Yusuf Yıldız, gerek Darıca’da, gerekse Kocaeli’de önemli bir eksikliği giderdiklerini söylüyor.

HER TÜRLÜ KONFOR MEVCUT

Genel Müdür Yusuf Yıldız, otelle ilgili şu bilgileri verdi. , “Otelimiz 194 oda, 16 adet toplantı salonu, 1 adet balo salonu, açık-kapalı yüzme havuzları ve spa merkezinden oluşuyor. Toplantı kongre ağırlıklı olan hotel organize sanayi bölgelerinin kurumsal konaklamalarına hizmet etmeyi hedeflemektedir. Darıca otel projemiz ile bölgenin ciddi anlamda otel ve toplantı ihtiyacını karşıladığımızı düşünüyoruz. Tüm STK ve tüzel kişiliklerin konu ile ilgili desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

İLÇENİN DEĞERİ ARTACAK

Darıca; Eskihisar feribot iskelesinden sonra, körfezin iki yakasını birleştirecek olan köprü projesi ile birlikte bilinilirliği daha da artacak bir ilçe olan Darıca, organize sanayi bölgelerinin Gebze ve Tuzla’nın arasında olması sebebiyle ulusal ve uluslararası birçok firmaya ev sahibi konumdadır.

YENİ YATIRIM HAMLESİ

Otel rojelerinde öncelik yatırım maliyetinin düşük ve iş merkezleri ve bölgelerinin yoğun olduğu lokasyonlar tercih edilmektedir. Darıca projesinden hemen sonra İstanbul Avrupa yakası için otel yatırımı araştırmalarına başlayacağız” dedi. Otelle ilgili geniş bilgiyi : www.elitehotels.com.tr internet adresinden alabilirsiniz.

Manşetler

Antalya Turizm Fuarı’nda Kemer turizmi farklı tanıtıldı
Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
Antalya bisiklet turizminde cazibe merkezi haline gelecek
Hollanda ünlü kalp cerrahi Türk’ü 100 yaşında kaybetti
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak