Dünyanın ilk 24 ayar altın kaplama oteli Vietnam'da açıldı

Vietnam'ın başkenti Hanoi'deki 5 yıldızı otelin, dış cephesinden yemek takımlarına, tuvaletinden havuzuna kadar her şey altın kaplama yapıldı.

HANOİ / VİETNAM - Dünyanın ilk altın kaplama oteli Vietnam'da Hanoi şehir merkezinde açılıyor. Toplam 5.000 metrekarelik 24 ayar altın kaplama yaldızlı seramik ile kaplı dış cephesi pırıl pırıl parlayan otel görenleri şaşkına çeviriyor. Vietnam'ın başkenti Hanoi'deki 25 katlı 5 yıldızı otelin, dış cephesinden yemek takımlarına, tuvaletinden havuzuna kadar her şey altın kaplama yapıldı. Böylece 25 katlı otel, dünyanın ilk altın kaplama oteli olarak Hanoi'yi taçlandırıldı. Otelin inşaatı önümüzdeki yıl yapılacak Formula 1 yarışına yetiştirmek için son hızla tamamlandı.

Ba Dinh bölgesindeki Giang Vo Gölü kıyısındaki Hanoi Golden Lake otelinin büyük bir duvarı, gece gündüz parlayan altın kaplama karolarıyla yoldan geçen birçok insanı şaşırtıyor.

Altın kaplama odaları veya aksesuarlarıyla övünen oteller dünya çapında yeni bir şey olmasa da, altın kaplama fayans kullananlar nadirdir.

Toplam 400 odalı oteli inşa eden Hoa Binh Group'un Genel Müdürü Nguyen Huu Duong, Hanoi Golden Lake'in dünyanın ilk cephesi altın kaplamalı oteli olduğunu iddia ediyor. Tesisin Wyndham Hotels markası altında faaliyet göstereceği belirtildi.

Otelin sadece altın kaplama dış cephesi değil, otelin diğer birçok inşaat malzemesi ve mobilyası da gerçek altınla kaplanıyor. Tamamlandıktan ve faaliyete geçtikten sonra, otel konukları altın kaplı çatal bıçak takımı ve yemek kapları ile yemek yemeyi bekleyebilirler.

Manşetler

Efes Antik Kenti'nde Gece Müzeciliği konserlerinin ilki başlıyor
Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor
Ünlü hamburger devi BurgerFi iflas bayrağını çekti