Dev Marmara Park AVM açıldı

Marmara Park Alışveriş Merkezi, 21 ay süren inşaatın ardından, dört kat üzerine yayılmış 250 mağazası, restoran ve cafeleri ile açıldı.

HAMBURG/İSTANBUL -Marmara Park Alışveriş Merkezi, 21 ay süren inşaatın ardından, dört kat üzerine yayılmış 250 mağazası, restoran ve cafeleri ile açıldı. Alışveriş Merkezi’ne bağlantılı Bauhaus Yapı Marketi ve Real Hipermarket de dahil olmak üzere 100 bin m2 kiralanabilir alanı ve 4.000 araç kapasiteli otoparkı ile Marmara Park, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri sayılıyor.



TÜRKİYE PAZARINDA ECE OLARAK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

220 Milyon Euro değerindeki projenin yatırımcıları %50’şer payla, Deutsche Bank’ın sahibi olduğu yatırım fonu DWS ile ECE/Otto Grubu’dur. Finansbank ise temin etmiş olduğu 115 Milyon Euro kredi ile projeye finansör sıfatıyla adını yazdırıyor.
ECE Grubu CEO’su Alexander Otto, “İstanbul’da hayata geçirdiğimiz Marmara Park Alışveriş Merkezi ile büyüyen Türkiye pazarında biz de ECE olarak gelişmeye ve büyümeye devam ediyoruz” derken seçkin marka karması ve benzersiz galaksi konseptinin bir araya gelmesi ile sektör standartlarının yeniden belirlendiğini belirtti.
DWS yöneticisi Hermann Wüstefeld, “DWS olarak dinamik İstanbul şehrinin bu büyük ve yeni alışveriş merkezi projesinde, ECE’nin yatırımcı ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz.



MARMARA PARK ECE VE DWS DAYANIŞMASINDA MİHENK TAŞIDIR

Marmara Park, 30 yıldır başarıyla süregelen ECE ve DWS dayanışmasında yeni bir mihenk taşıdır” dedi.
“Galaksi” temasının vurgulandığı alışveriş merkezinde kullanılan gezegen modelleri ve özel ışıklandırmalar ile yaratılan uzay atmosferi Marmara Park Alışveriş Merkezi’ni benzerlerinden ayırıyor. Aralarında, Boyner, C&A, Cinemaximum, H&M, Koton, LC Waikiki, Saturn, Victoria’s Secret ve Zara’nın da bulunduğu, 250 ulusal ve uluslararası markadan oluşan mağaza karması, alışveriş merkezi için önemli bir çekim gücü yaratıyor.
Marmara Park, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden olan Esenyurt Beylikdüzü’nde yer alıyor. Alışveriş Merkezi’nin çekim alanında dört milyon kişi yaşıyor. Şehrin ana arterlerinden olan E-5 Karayolu üzerindeki konumu, otobüs ve metrobüs duraklarına yakınlığı ile Marmara Park, ziyaretçilerinin hem özel araçları hem de toplu taşıma araçları ile merkeze kolaylıkla ulaşmalarını sağlıyor.



ECE GRUBU, 16 ÜLKEDE 185 ALIŞVERİŞ MERKEZİ YÖNETİYOR

ECE Grubu, 1965 yılından bu yana alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi,
planlanması, yatırımlarının hayata geçirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanlarında faaliyet göstermektedir. Grup, aktif olduğu 16 ülkede 185 alışveriş merkezi yönetmektedir. 6 milyon m2 kiralanabilir alanda faaliyet gösteren 17.500 perakendeci ortağının yıllık ciroları toplamı yaklaşık 19 Milyar Euro’dur. Berlin’de yer alan Potsdamer Platz Arkaden, Leipzig’de bulunan Promenaden im Hauptbahnhof Leipzig ve Stettin-Polonya’da bulunan Galeria Kaskada, bu alışveriş merkezlerinden bazılarıdır. Stuttgart’daki Milaneo ve Frankfurt’da yer alan Skyline Plaza’nın da aralarında yer aldığı Avrupa çapında 13 proje ise halen planlama ve inşaat aşamasındadır. 2000 yılında İstanbul’da kurulmuş olan ECE Türkiye, İstanbul’da Metrocity, Beylikdüzü Migros, CarrefourSA Bahçepark, CarrefourSA Maltepe Park ve Neomarin, Ankara’da ANKAmall, Eskişehir’de Espark, Antalya’da Terracity ve Antalya Migros ile İzmir’de CarrefourSA Karşıyaka Alışveriş Merkezleri’ni yönetiyor.

Manşetler

Turizmin yeni cazibe merkezi Kula'dokya'
Balon turizminde 9 ayda 700 bin yolcu taşındı
Saadet Işıl Aksoy ödülünü katledilen İkbal ve Ayşegül'e adadı
Tescilli Anadolu yemekleri 5 yıldızlı otellerin menülerine girdi
Tarihi Elmalı Güreşleri UNESCO'ya alınmayı bekliyor
Address İstanbul üçüncü yılını kutladı
Antalya'ya 9 ayda gelen Ruslar yine birinci sırada
GUEXT Forumu, bilgi paylaşımının merkezi oldu
Sabiha Gökçen, pandemi sonrası başarı hikayesini anlattı
Anıtsal Çeşme'den asırlar sonra su akacak