Detur resmen iflas ettiğini açıkladı

Türk bayraklı tur operatörü markası Detur Global iflas etti. İflasını resmi web sitesinden duyuran seyahat acentesinin bu açıklamasını okuyanlar şok oldu.

İSTANBUL - Türk bayraklı tur operatörü markası Detur Global iflas etti. İflasını resmi web sitesinden duyuran seyahat acentesinin bu açıklamasını okuyanlar şok oldu. Eylül ayında yaptığı açıklama ile operasyonlarını durdurduğunu duyuran Türk bayraklı tur operatörü Detur Global iflas ettiğini duyurdu.

Eylül ayında yaptığı açıklama ile operasyonlarını durdurduğunu duyuran Türk bayraklı tur operatörü markası Detur Global iflas ettiğini açıkladı.
Resmi Linkedin profilinde de bulunan www.detur.se adresli web sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile iflas ettiğini duyuran Detur açıklamasında şöyle deniyor:

Resmi Linkedin profilinde de bulunan web sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile iflas ettiğini duyuran Detur açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:
Sektörün ve şirketin karşılaştığı zorluklar nedeniyle, daha önce 2022’nin geri kalanında seyahatlerin durdurulması, organizasyonel değişikliklerin uygulanması ve yeni sermaye eklenmesi, alternatif olarak gerekli koşullara sahip yeni sahiplerin getirilmesi ve operasyonların yeniden başlatılması kararı alındı. Ne yazık ki, banka ve kredi kartlarının arkasındaki şirketler ödemeleri durdurma kararı aldı ve çoğunluğa yapılan ödemeler tam olarak bu tür ödeme araçlarıyla yapılan ödemelerden oluştuğundan, likidite durumu akut hale geldi ve hayatta kalmayı sağlamak için planlanan önlemler için gerekli olan süre aşıldı.

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası