Demir Kilise'de “Barok Masallar” konseri yapıldı

Dünya mimarlık tarihinde İlk prefabrik yapılardan biri olarak önemli bir yer tutan Sveti Stefan Kilisesi’nde “Barok Masallar” konseri gerçekleşti.

İSTANBUL- Bulgaristan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve Bulgar Ekzarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı katkılarıyla Yaratıcı Çocuklar Derneği yararına dünya mimarlık tarihinde İlk prefabrik yapılardan biri olarak önemli bir yer tutan Sveti Stefan Kilisesi’nde “Barok Masallar” konseri gerçekleşti. 

Bulgaristan Cumhuriyeti Istanbul Başkonsolosu Angel Angelov’un konuşmasının ardından başlayan konserde Nuri Harun Ateş Barok dönemin seçkin eserlerini yorumlarken o dönemin hikayelerini masal formunda dinleyicilerle paylaştı. Yaratıcı Çocuklar Derneğinin burslu öğrencisi Ekin Naz Kaptan Nuri Harun Ateş ile yaptığı düetin ardından konserin son bölümünü seslendirdi. Konsere piyanoda Önder Cebeci eşlik etti. Yaratıcı Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı  Didem Çapa ve Yaratıcı Çocuklar Derneği Yürütme Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan tarafından sunulan teşekkür plaketleriyle son bulan konser dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Manşetler

Endonezya, Cumhuriyet Bayramı'nın 79’cu yılını kutladı
Efes Antik Kenti'nde Gece Müzeciliği konserlerinin ilki başlıyor
Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor