Dedeman Turizm'de Liakof

Dedeman Holding'in büyüme hedeflerine paralel olarak Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş. İş Geliştirme Direktörlüğü görevine Mihail Liakof atandı

İSTANBUL- Dedeman Topluluğu’nun Madencilik ve Turizm sektörlerindeki büyüme hedeflerine paralel olarak, Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş. İş Geliştirme Direktörlüğü görevine Mihail Liakof atandı

Dedeman Holding, Madencilik ve Turizm sektörlerindeki büyüme vizyonuna paralel olarak mevcut şirketlerinde gerekli yapısal düzenlemeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Mihail Liakof, "Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş. İş Geliştirme Direktörü" olarak atandı.

Dedeman Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü’nün koordinasyonunda sürdürülen kurumsallaşma ve profesyonelleşme çalışmaları, konusunda uzman bireylerin iş yaşamında elde etmiş oldukları birikim ve deneyimlere bağlı olarak Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş.’yi daha da ileriye götürebilecekleri pozisyonlara atanmasıyla devam ediyor.

Mihail Liakof: Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş. İş Geliştirme Direktörü

Bu çerçevede, profesyonel iş yaşamında edindiği deneyim ve birikim ile Dedeman Grubu’nun ve Dedeman markasının algılanması ve yönetilmesi konularında büyük başarılar elde edeceği konusunda görüş birliğine varılan Mihail Liakof, 2 Ocak 2008 tarihi itibariyle Holding bünyesindeki Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş.’nin İş Geliştirme Direktörü oldu.

Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan ve profesyonel iş hayatına 1990 yılında Swissotel İstanbul'da başlayan Liakof, sırasıyla Swissotel Chicago - ABD, Swissotel Atlanta - ABD, The Ritz-Carlton Huntington Hotel & Spa Los Angeles - ABD ve Berwind Management Company Washington'da satış ve gelirler yönetiminde görev aldı.

Liakof 2003 ile 2005 yılları arasında Crowne Plaza & Holiday Inn İstanbul'da ve 2005 yılından itibaren de Pera Hotel İstanbul'da Genel Müdürlük görevlerini yürüttü. Son olarak, Elite Otelcilik’in Genel Koordinatörlüğü görevini üstlenen Liakof, 41 yaşında ve 3 çocuk babası. Mihail Liakof çok iyi derecede İngilizce biliyor.

 

Manşetler

WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler
Taş Devri'ne ait şaşırtıcı ritüellerin izleri bulundu