Dedeman İstanbul'da özel yılbaşı

Dedeman İstanbul, 2008 yılının ilk saatlerinde misafirlerine “Yılbaşı Galası”ndan zengin yiyecek ve içecek çeşitleriyle geniş bir eğlence seçeneği sunuyor.

İSTANBUL- Dedeman İstanbul, 2008 yılının ilk saatlerini neşeyle karşılamak isteyen misafirlerine “Yılbaşı Galası”ndan zengin yiyecek ve içecek çeşitleriyle geniş bir eğlence seçeneği sunuyor. Dedeman İstanbul’un her zevke uygun yılbaşı programı, müzik, dans, eğlence ve lezzeti bir araya getiriyor.

 

Yılbaşı Galası, Balo Salonu’nda, 20:30 – 02:00 saatleri arasında gerçekleşiyor. Program kapsamında müzik eşliğinde “Hoşgeldiniz” kokteyli, yılbaşı yemeği ve limitsiz yerli içki, Erol Esken ve Grubu ile Pop ve Greek müzik, DJ Murat Eskinazi eşliğinde yemek ve dans müzikleri, sürpriz çekiliş ve hediyeler, yeni yıl ile birlikte şampanya, Gülsan ile oryantal dans şov, Pelin Bindal ve Orkestrası ile pop müzik ve gecenin ilerleyen saatlerinde çorba servisi yer alıyor.

 

Balo salonunda gerçekleşecek özel “Yılbaşı Galası” kişi başı özel mönü fiyatı KDV dahil 250 YTL, çocuk mönüsü kişi başı fiyatı ise KDV dahil 85 YTL. Balo Salonu’ndaki misafirlerin Balo davetiyeleri ile ücretsiz girebilecekleri, 1 adet yerli içki, cips – çerez ve ızgara sucuğun birlikte sunulacağı Roof Bar’daki özel yılbaşı programı ise kişi başı KDV dâhil 40 YTL.

 

Executive Chef Adnan Öztürk’ün usta ellerinde yılbaşı akşamı için hazırlanan özel mönüde, zengin ordövr tabağı, patates içerisinde jumbo karides, parmesanli grisiniye sarılı dana bresaola, vişne ile tadlandırılmış yaprak sarma, avakado diliminde somon grawlaks, mozzerella peyniri kiraz domates ve taze fesleğen ile, biber içerisinde tahinli patlıcan salatası, taze cevizli rokfor peyniri yer alıyor. Ayrıca mönü, hardallı turşu püresi ile doldurulmuş rozbif, taze kekikli ezine beyaz peyniri, bıldırcın püresi içerisinde kırmızı havyar, sebzeli, pastırmalı  börek, taze naneli yoğurt sosu ile taze vanilyalı sorbe rende limon  kabuğu  ve Galliani ile mantarlı ve kestaneli bonfile ile dikkat çekiyor.  2008’in ilk saatlerini Dedeman İstanbul’da kutlamak isteyenler, Vol-au-vent içerisinde kremalı hindi mini sebze buketleri  ile Bitter çikolatalı milföy vanilya soslu egzotik meyveler  ve tuzlama işkembe çorbası, mercimek çorbası, Demi Tasse  filtre kahve ‘Arabica’, köpüklü şarap ve taze çilek tadabilecekler.

 

Benzersiz Konaklama Fırsatları

Dedeman İstanbul, yılbaşı gecesini konforlu ve ekonomik şekilde geçirmek isteyenler için de özel fırsatlar sunuyor.

 

Dedeman İstanbul, 2007'yi tamamlarken, misafirlerine yılbaşı gecesi için özel bir fiyat sunuyor. Dedeman İstanbul’da Yılbaşı Galası ile birlikte iki kişilik odada tek kişi KDV dâhil sadece 335 YTL’ye konaklamak mümkün.

 

Dedeman İstanbul’un huzur ve konforunu yılbaşı gecesinde yaşamak isteyenler içinse konaklama bedeli, KDV dâhil tek veya iki kişi 189 YTL.

 

Yeni yıla Roof Bar’da düzenlenen Gala’da merhaba deyip Dedeman İstanbul’da konaklamak isteyenlerin ise iki kişilik odada tek kişi KDV dâhil sadece 135 YTL’ye konaklamaları mümkün.

 

Dedeman İstanbul’da yılbaşı gecesine yönelik bu özel fiyatlarla konaklayanlar, Life Style Health & Beauty Center’da yer alan kapalı yüzme havuzu, jakuzi, fitness ve saunanın ücretsiz kullanımı ile masaj ve cilt bakımında %15 indirimden yararlanma fırsatına sahip olacaklar.

      

Rezervasyon için: (0212) 337 45 00

 

Dedeman Hotels & Resorts International

Dedeman Topluluğu, turizm faaliyetlerine 1966 yılında açılan Dedeman Ankara ile başladı. Yatırımlarına İstanbul, Antalya Hotel & Convention Center, Cappadocia Hotel & Convention Center, Palandöken, Club Bodrum, Rize, Olive Tree, Park Antalya, Erciyes, Bodrum, Diyarbakır, Silk Road Tashkent, Palandöken Ski Lodge, Konya Hotel & Convention Center, Şanlıurfa, Antakya ve Şile otelleri ile devam etti. Dedeman, halen yurt içi ve yurt dışındaki 18 otelinde “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile hizmet veriyor.

 

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler