Dardari'den TAV'a övgü

Suriye Başbakan Yardımcısı Abdullah Dardari Türkiye’yi ziyaretinde gezdiği Atatürk havalimanı'nı ve TAV'ın yaptıklarını çok beğendiğini söyledi.

İSTANBUL- Suriye Başbakan Yardımcısı Abdullah Al Dardari Türkiye’yi ziyaretinde Ankara’daki temaslarından sonra  özel uçakla geldiği İstanbul’da gezdiği Atatürk Havalimanı’nın çok beğendiğini belirterek, “Suriye’nin Şam ve Halep şehirlerinin böyle modern bir havalimanına ihtiyacı var” dedi.



Dardari ve beraberindeki heyet, Atatürk Havalimanında, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş ile TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener tarafından karşılanmıştı.
VIP salonunda bir süre dinlenen konuk Başbakan Yardımcısı Dardari, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini gezmişti. Daha sonra Dardari’ye Sani Şener tarafından TAV Havalimanları Holding’in Türkiye ve dünyadaki yap-işlet-devret projeleriyle ilgili sunum yapılmıştı
TAV’ın yaptığı işleri ve uluslar arası havacılık sektöründe önemli havalimanı yapılarına imza attığını gören konuk Başbakan Yardımcısı Dardari, Sani Şener’e “Türkiye’nin havacılık sektöründe çok ilerie gittiğini görüyoruz. Bizimde böyle havalimanlarına ihtiyacımız var” dedi.

Manşetler

WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler
Taş Devri'ne ait şaşırtıcı ritüellerin izleri bulundu