Cipriani’den özel trüf menusu

Levent’te iş dünyasının kalbinde, The Istanbul EDITION’ın girişinde hizmet veren Cipriani yeni sezona birbirinden lezzetli alternatiflerle girdi.

İSTANBUL- Levent’te iş dünyasının kalbinde, The Istanbul EDITION’ın girişinde hizmet veren Cipriani yeni sezona birbirinden lezzetli alternatiflerle girdi. Öğle ve akşam yemeği servisi sunan Cipriani yeni sezona özel oluşturulan trüf menüsuyle, vazgeçilmez klasikleşen lezzetleri yanı sıra, yoğun tadı ve aromasıyla; farklı tatlar arayan misafirlerini, nadir bulunan Alba trüfü ile yapılan çok özel lezzetleri keşfetmeye davet ediyor. 



Cipriani’nin terası ve bölümlere ayrılabilen özel alanları;  öğle ve akşam  iş yemekleri, akşam üstü iş çıkışı aperatifleri için tercih edildiği kadar, aile yemekleri, romantik yemekler ve  çeşitli büyüklükteki davetler için de tercih ediliyor.



Misafirlerini seçkin bir atmosferde klasikleşen lezzetlerle ağırlamayı tercih eden kişilerin, keyifli ve verimli iş yemekleri için tercih edebileceği Cipriani dingin ve sofistike bir ortam sunuyor, iş stresinden uzaklaşmaya olanak tanıyor.





Deneyimli şefi Domenico Tonin’in usta ellerinde misafirlerine sonhabar kış sezonunda Levent’te The Istanbul EDITION’da, yaz sezonunda da  Bodrum Yalıkavak’ta Palmarina Bodrum’da hizmet veren Cipriani, benzersiz İtalyan lezzetleri arasına yenilerini eklemeye devam ediyor. İtalya’nın Torino şehrine bir saat uzaklıktaki Alba trüfü kullanılarak oluşturulan birbirinden özel tarifler, ziyaretçilerine adeta festival yaşatıyor. Alba, beyaz trüf mantarının dünyadaki en önemli merkezi olarak kabul ediliyor.





Cipriani Restoranlarının Tecrübeli Şefi Domenico Tonin’den özel trüf menusu

İtalyan şef Domenico Tonin’in Alba beyaz trüfü ile hazırladığı menusunden sezon için tavsiyeleri; arasında Alba yöresi Beyaz Trüf Mantarı ile hazırlanan Cipriani usulü, Beyaz  Trüf Mantarlı Dana Carpaccio, Parmesanlı, Beyaz  Trüf Mantarlı Risotto,   Cipriani usulü Beyaz Trüf Mantarlı Steak Tartar, Valdostana usulü  Patates Püresi ve Beyaz Trüf Mantarlı İnce Dilimlenmiş Dana Bonfile, Beyaz Trüf Mantarlı Izgara Dilimlenmiş Dallas Steak menüde öne çıkan lezzetler arasında yer alıyor.


 

 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası