Çinli Alibaba, Tayland'da akıllı dijital turizm geliştiriyor

Çinli Alibaba, TAT'ın resmi stratejik ortağı olarak Tayland'da akıllı ve dijital turizmin desteklenmesine odaklanacak.

TAYLAND- Tayland Turizm Otoritesi (TAT), Alibaba'nın Çin'in önde gelen çevrimiçi seyahat hizmeti sağlayıcılarından biri olan çevrimiçi seyahat işletmesi Fliggy ile işbirliğini genişletecek İşbirliği, TAT'ın resmi stratejik ortağı olarak Tayland'da akıllı ve dijital turizmin desteklenmesine odaklanacak.

Fliggy, çevrimiçi tur rehberlerinden elektronik bilet sistemlerine kadar, ziyaretçilerin rahatlığı için Tayland'daki çeşitli tesislerde ve turistik mekanlarda akıllı teknolojik deneyimler sunmak için kuruluşla birlikte çalışacak. Alibaba Group'un iştiraki ve Alipay operatörü olan Fliggy ve Ant Financial, Tayland turizminde dijital bir dönüşüm sağlamak için çeşitli ilgili devlet kurumlarıyla aktif görüşmelerde bulunuyor. Bütünsel değişiklik, kalkış öncesi vize ve “varışta vize” başvurularından, seyahat sonrası dijital hizmetlerin ödenmesine ve Alipay sistemi aracılığıyla turist vergisi iadesine kadar başlayacak.

Alibaba Group ve Tayland hükümeti arasındaki güçlü işbirliğinin, Tayland'a daha fazla Çinli turist çekmesine ve ülkenin turizm gelirini artırmasına yardımcı olması bekleniyor.

Manşetler

Endonezya, Cumhuriyet Bayramı'nın 79’cu yılını kutladı
Efes Antik Kenti'nde Gece Müzeciliği konserlerinin ilki başlıyor
Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor