Celestyal Cruises, Ryndam'ıaldı,Celestyal Journey yaptı

Yunan kruvaziyer şirketi Celestyal Cruises, daha önce "Ryndam" olarak bilinen yolcu gemisini satın aldı ve adını "CELESTYAL JOURNEY" olarak değiştirdi.

ATİNA- Yunan kruvaziyer şirketi Celestyal Cruises, daha önce "Ryndam" olarak bilinen yolcu gemisini satın aldı ve adını "CELESTYAL JOURNEY" olarak değiştirdi. Gemi hizmete girmeden önce 20 milyon Avroluk bir yenileme çalışması planlanmış olup, geminin hizmete giriş tarihi henüz açıklanmamıştır.

Celestyal Cruises gemiyi Yunanistan merkezli bir başka şirket olan Seajets'ten satın aldı. Gemi son olarak "Pacific Aria" adıyla P&O Avustralya için faaliyet göstermişti. Yunanistan merkezli feribot şirketi Seajets, Pacific Aria'yı 2020 yılında satın almış, ardından gemi pandemi sırasında Yunanistan'da bekletilmişti.

CELESTYAL JOURNEY 55.819 gros tonaja sahiptir ve 1.258 yolcu kapasitelidir. Gemi Yunanistan'ın Pire kentinde 20 milyon Avroluk bir tadilattan geçecek. Geminin revizyon tamamlanır tamamlanmaz Celestyal filosuna katılması bekleniyor, ancak bununla ilgili herhangi bir tarih henüz açıklanmadı.

Celestyal Cruises'un filosunda halihazırda "CELESTYAL OLYMPIA" ve "CELESTYALCRYSTAL" olmak üzere iki adet orta boy gemi bulunmaktadır. Yeni satın alınan CELESTYAL JOURNEY ile Celestyal Cruises, bu yaz beklenen talep artışını karşılamaya hazırlanıyor.

Celestyal CEO'su Chris Theophilides, CELESTYAL JOURNEY 'in geniş açık güvertelere, çok sayıda bar ve yemek seçeneğinin yanı sıra geniş ortak alanlara ve kamaralara sahip olduğunu belirtti. Ayrıca yeni gemide, tüm seferlerinde yüksek talep görmeye devam eden önemli ölçüde daha fazla premium ve balkonlu kamara bulunacağını belirtti.

Manşetler

Efes Antik Kenti'nde Gece Müzeciliği konserlerinin ilki başlıyor
Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor
Ünlü hamburger devi BurgerFi iflas bayrağını çekti