Celestyal Cruises, kış sezonunda Arap Körfezi’ne gidiyor

Türkiye’ye 2024 yılında 20 binin üzerinde turist getiren Celestyal Cruises, kış sezonunda dümenini Arap Körfezi’ndeki sıcak denizlere çeviriyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Galataport Limanı ve Kuşadası’na 2024 yılı içersinde Celestyal Journey ve Clestyal Discovery gemileri ile yaptığı seferlerle Türkiye’ye 20 binin üzerinde turist getiren Celestyal Cruises, kış sezonunda dümenini Arap Körfezi’ndeki sıcak denizlere çeviriyor. Celestyal Cruises, yaz ayları boyunca Celestyal Discovery ve Celestyal Journey gemisi ile İstanbul ve Kuşadası çıkışlı olarak Yunan adalarına Iconic Aegean, Idyllic Aegean adlı 3 gece 4 gün, 4 gece 5 gün, 7 gece 8 günlük turlar yaptı.



Turlarda İstanbul, Kuşadası, Girit-Heraklion, Rodos, Patmos, Santorini, Mikonos, Milos, Atina-Lavrion, Pire. Selanik limanlarına uğradı. 149 balkonlu 630 kamarası bulunan Celestyal Journey ile Celestyal Discovery bu seferlerde yolculara son teknoloji donanımları ile hizmet etti.



CELESTYAL CRUİSES, ARALIK AYINDA SICAK TOPRAKLARDA
Celestyal Cruises’ın Türkiye temsilcisi Karavan Turizm Müdürü Özgü Alnıtemiz, Arap Körfezi seferlerinin Katar - Doha kalkışlı olarak Aralık ayında başlayacağını bildirdi.




DOHA ÇIKIŞLI
Özgü Alnıtemiz seferler için şunları anlattı: “Desert Days adlı Doha kalkışlı 7 gece 8 günlük seferin Doha - Katar, Bahreyn, Dubai - BAE, Khasab-Umman, Sir Yani Yas Adası-BAE, Doha-Katar olarak yapılacak. İconic Arabia adlı Abu Dabi kalkışlı 4 gece 5 günlük seferin ise Abu Dabi-BAE, Fujsirah-BAE, Muscat-Umman, Khasab-Umman, Abu Dabi-BAE olarak yapılacak.




ABU DABİ ÇIKIŞLI
Ayrıca Gulf Icon adlı 7 gece 8 günlük sefer ise Abu Dabi çıkışlı olarak Abu Dabi-BAE, Doha-Katar, Sir Bani Yas Adası-BAE, Abu Dabi-BAE, Fujairah-BAE, Muskat-Umman, Khasab-Umman, Abu Dabi-BAE olarak yapılacak. Kara turlarında gidilen bölgelerde gezi dışında yemek ve kültürel etkinliklerine katılım olacak.”


Özgü Alnıtemiz, İstanbul Turizm Fuarı'nda Mısırlı seyahat acentelerine Celestyal Cruises'in kış programı hakkında bilgi verdi.

Özgü Alnıtemiz, İstanbul Turizm Fuarı'nda turizmin başarılı kadın yöneticilerinden Hatice Coşkun'a Celestyal Cruises'i anlattı


UYGUN ÜCRET PAKETLERİ
Özgü Alnıtemiz, doğru seyahati seçmek için iki ücret paketi yaptıklarını belirterek şunları söyledi: “Standart ve üstün değerli Celestyal Experience, biraz daha fazlasını sevenler için Celestyal Plus+Experience ücret paketini oluşturduk. Celestyal gezisinde tüm yemekler, yemeklerde alınan içecekler, eğlence, bahşişler ve ücretsiz kıyı gezisi indirimi dahildir. Daha fazla yemek seçeneği, wifi ve daha büyük gezi indirimi içeren Celestyal Plus+Experience’ı yaptık. Ayrıca Grill Seekers ve Pink Moon restoranlarında yüzde 25 indirim bulunuyor.

Manşetler

AB, sınır kontrolünde yeni elektronik sistemi (yine) erteledi
Türkiye ile Almanya Arasındaki döner kavgası
100 yaşını geçenlerin tükettiği 4 besin bulundu
Lüks markalar tarihi eserleri ele geçiriyor
Antalya’da HES projesi turizme ve doğaya zarar verecek
Daron Acemoğlu Nobel Ekonomi Ödülü’ne layık görüldü
Dünya liderlerinin şeflerini Barilla buluşturdu
Rezervasyon dolandırıcılığıyla turistler soyuldu
Ruslar Her Şey Dahil Sistemi'nde tatili seviyor
Norveç Prensesi balayı tatili için Bodrum'da