Celal Aras vefat etti

Bir süredir kanser tedavisi gören Aras Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aras, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

İSTANBUL- Aras Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aras, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Bir süredir kanser tedavisi gören 50 yaşındaki Celal Aras, Anadolu Sağlık Merkezi'nde dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Aras'ın, yarın Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazını takiben Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

 

Adını Aras Nehri’nden alan Aras Celal Aras'in kurucusu olduğu Aras Holding'in tarihi, 1979 yılında kapıdan kapıya pazarlama hizmetleri sunan Aras Dağıtım ve Pazarlama şirketi ile başladı. Aras Dağıtım ve Pazarlama'nın 10 yıllık gelişiminde yurt geneline yayılmış dağıtım ağı gücünü farklı sektörlerde kullanma kararı veren Celal Aras, bu girişimi ile Aras Cargo'nun da temellerini atmış oldu. Aras, 2 dönem Türkiye Kargo İşletmecileri Derneği başkanlığı da yaptı.

 

Celal Aras'ın önderliğinde 29. yılını geride bırakan Aras Holding bünyesinde halen, Aras Holding A.Ş., Aras Cargo A.Ş. , Fillo Kargo., Aras Kurye A.Ş., Aras Offset A.Ş., Aras Sigorta Brokerliği A.Ş., Aras Tour A.Ş., Aras Hotel., Aras Logistigs A.Ş., Aras Güvenlik ve Catering Hizmetleri A.Ş., Aras Dağıtım ve Pazarlama Ltd.Şti. firmaları faaliyet gösteriyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe yönetiminde de görev yapan Celal Aras, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü ve FB 1907 Derneği üyesiydi. Celal Aras, evli ve iki çocuk babasıydı. 

 

Manşetler

WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler
Taş Devri'ne ait şaşırtıcı ritüellerin izleri bulundu