BTİOYOMD, Antalya belediyesinde

Türkiye turizmine başarılı değerler yetiştiren BTİOYOMD derneği, mezunları, okulu ve öğretim üyelerini Turizm başkenti Belediye Başkanı’na tanıtıldı

ANTALYA - Türkiye turizmine başarılı değerler yetiştiren, yurtiçi ve yurtdışında bir çok turistik tesisin yönetiminde yer alarak ülkemizin dünyaya açan Balıkesir Üniversitesi Turizm  İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Mezunları Derneği -BTİOYOMD yöneticileri Antalya belediye Başkanı Menderes Türel'e tanıtım ziyareti yaptılar. BTİOYOMD yöneticileri okulu ve öğretim üyelerinin faaliyetleri hakkında Turizm başkenti Antalya'nın belediye başkanına bilgi verdiler.


BTİOYOMD Genel Sekreteri Mehmet Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e yaptıkları ziyarete BTİOYOMD yönetim kurulu üyeleri; Başkan Gıyas Şahin, Başkan yard. Deniz Çuha, Genel Sekreter Mehmet Yılmaz, Üye Ömer Güneri, Genel Sekreter Yard. Nihat Onur ve yedek üye Şebnem Akyüz katıldıklarını belirterek  BTİOYOMD’in tanıtıldığını söyledi. Ayrıca başkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından misyon, dernek faaliyetleri ve ileriye dönük çalışmalar hakkında bilgiler verildikten sonra Belediye Başkanına BTİOYOMD adına plaket takdim edildiğini bildirdi.

 

BTİOYOMD Genel Sekreteri Mehmet Yılmaz’ın üyelere ziyaretle igili yaptığı yaptığı açılama şöyle

 

Sevgili Arkadaşlar

 

 

BTİOYOMD olarak derneğimizi, mezunlarımızı, okulumuzu ve değerli hocalarımızı tanıtmak ve amaçlarımızı anlatmak üzere öncelikli olarak Turizm Başkenti Antalya mülki idare amirleri, Valimiz Sn. Alattin Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve bazı aktif sivil toplum örgütleri ile görüşme taleplerimiz oldu.
Görüşme talebimize Büyükşehir Belediye Başkanından olumlu yanıt geldi. BTİOYOMD Yönetim Kurulu olarak dün saat 14:00 da (21 Ocak 2008 Pazartesi) başkana ziyareti gerçekleştirdik. 

 

Ziyarete BTİOYOMD yönetim kurulu üyeleri; Başkan Gıyas Şahin, Başkan yard. Deniz Çuha, Genel Sekreter Mehmet Yılmaz, Üye Ömer Güneri, Genel Sekreter Yard. Nihat Onur ve yedek üye Şebnem Akyüz katıldılar.

 

Misafir edildiğimiz makamında genel olarak camiamız, BTİOYOMD tanıtıldı. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz tarafından misyonumuz, dernek faaliyetleri ve ileriye dönük çalışmalarımız hakkında bilgiler verildi. Başkana plaket takdim edildi.

 

Ziyaret sırasında, 6000 bini aşkın mezunlarımızın olduğu okulumuz, hocalarımız, şubelerimiz ve dernek yönetimimiz tanıtıldı. Özellikle sektörde çok önemli projelere imza atan, sektör içinde otelcilik, tur operatörlüğü ve bağlantılı sektörlerde önemli konumlarda işveren ve işgören olarak çalışmak suretiyle, sektöre yön veren, faaliyetlerde bulunan önemli ve büyük bir camia olduğumuzu belirtiğimizde, kendisininde camiamızı yakından tanıdığını ve büyük bir beğeni ile takip ettiğini söyleyerek;

 

İyi eğitim görmüş, alt yapısı sağlam, sektörde bu kadar etkin olan, büyük camianın dernek anlamında, önemli sivil toplum örgütleri arasında yer alması gerektiğini, çok yakında bu sağlam yapısı ile önemli bir sivil toplum örgütü olacağını belirtmiştir.

 

Türk Turizminin Başkenti Antalyada, biz belediye olarak, sizde eğitimli turizmciler olarak birlikte hizmet veriyoruz. Birlikte çalışarak sektörün ve ülkenin kalkınmasına, ileriye dönük yatırımlara birlikte yön veriyoruz. Bu anlamda siz değerli turizimcilere ve derneğinize her konuda destek olmak isteriz diye görüşlerini belirtmişlerdir.

 

Son yıllarda 9 milyon misafir ağırlayan Antalyanın amacına yönelik yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları ve önemli organizasyonlara ev sahipliği yapması, kaliteli turizmin yaygınlaşması için yapılan projelerden dolayı Menderes beye ve belediye çalışanlarına teşekkür edildi.

 

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerle ayrıldık. Bunda sonraki görüşmemiz Antalya Valisiyle olacaktır. Gerçekleştiğinde sizlerle paylaşacağız.

 

Sevgi ve saygılarımızla.

 

Mehmet Yılmaz'85

Genel Sekreter

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler