Belediye Başkanı benzin zamlarına tepki için işe atla gidiyor

İbradı Belediye Başkanı Avukat Serkan Küçükkuru, yakıt fiyatlarına sürekli gelen zamları protesto için işe atla gidip geliyor

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Memleket Partili Antalya'nın İbradı ilçesi Belediye Başkanı Avukat Serkan Küçükkuru, akart-yakıt fiyatlarına sürekli gelen zamları protesto etmek için ''evinden belediyeye'', ''belediyeden ilçedeki nelediyenin işlerine makam aracı ile gitme yerine bütün işlerini  ''atına binerek  yapıyor. 

 İbradı Belediye Başkanı Avukat Serkan Küçükkuru, yaptığı açıklamada sürekli benzine mazota ve LPG'ye gelen zamların vatandaşı canından bezdirdi gibi  bir şehrin şehir emini olan belediye başkanlarına canından bezdirdiğini söyledi. Başkan Serkan Küçükkuru,'' Ulaşımda benzine gelen zamlar yaşamda iğneden ipliğe yansıyor. Benzine gelen zamlarla bir İbradı nın ihtiyaçlarını gidermek için bağlı olduğu ili Antalya'ya gidip gelmesi   lüks oldu.LPG'ye gelen zamlarla mutfakta yangın oluşturdu. Mazota sürekli gelen zamlar nedeniyle; mazotun litresi 15 lira ya dayandı. Mazottaki yüksek fiyat nedeniyle çiftçimiz tarlasını süremez, tarlasına buğday, arpa, yulaf ve  nohut gibi tahılları ekemez oldu. Birde üstüne üstlük bunlar yetmezmiş gibi en son elektriğe yüzde 125 gelen zamlar hayatı zorlaştırdı. Bizde ebden belediyeye belediyeden eve ve belediyenin işlerini  akaryakıta gelen zamlarına tepki göstermek için  etmek için atıma binerek gidip geliyorum. '' dedi. 

Manşetler

Efes Antik Kenti'nde Gece Müzeciliği konserlerinin ilki başlıyor
Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor
Ünlü hamburger devi BurgerFi iflas bayrağını çekti