Başvurular 31 Ocak'a uzatıldı

23-27 Nisan'da Antalya/Belek’te Otium Zeynep otelde düzenlenecek Lisansüstü Turizm Öğrenci Kongrelerine başvurular 31 Ocak'a kadar uzatıldı.

ANTALYA- 23-27 Nisan 2008 tarihlerinde Antalya/Belek’te Otium Zeynep otelde düzenlenecek Lisansüstü Turizm Öğrenci Kongrelerine başvurular rekora gidiyor. 31 Aralık 2007 itibariyle her iki kongreye yapılan başvuru sayısı 200’ün üzerine çıktı.

Bazı katılımcıların bildirilerini yetiştirememeleri dolayısıyla başvuru süresi 31 Ocak 2008 tarihine kadar uzatıldı.

Ulusal katılımlı “IV. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi” ile uluslararası katılımlı “The 4th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure” bilimsel etkinliklerinin her ikisin de “Lisansüstü tez çalışmaları”, Serbest bildiriler” ve “Disiplinlerarası çalışmalar” olmak üzere üç ayrı kategoride çalışmalar eş zamanlı olarak sunulacak.

Her iki Kongre’de de geleneksel olarak “En iyi yüksel lisans tez çalışması”, “ En iyi doktora tez çalışması”, “En iyi serbest bildiri” ve “En iyi disiplinlerarası çalışma” ödüllerine ek olarak “En başarılı yüksek lisans danışmanı” ve “En başarılı doktora danismanı” ödülleri de Kongrelerde sahiplerini bulacak.

Bu kategorilerde verilecek ödül sahiplerinin belirlenmesinde akademisyenlerden oluşacak jürilere turizm sektöründe yönetici olarak çalışanlar da katkıda bulunacaklar. Jürilerin oluşturulmasında yönettikleri tez çalışmalarının Kongrede sunulmasında öğrencilerini teşvik eden danışmanlara öncelik verilecek.

 

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler