Aydınlı taksiciler hava alanı istiyor

Aydınlı taksiciler, 20 yıllığına Türk Hava Yolları’na (THY) devredilen Çıldır Havaalanı’nın ulaşıma açılmasını talep etti.

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesindeki İl Sağlık Müdürlüğü’nün karşısında 30 yıldır Sağlık Taksi adı altında hizmet veren taksi şoförleri, Çıldır Havaalanı ile ilgili çağrıda bulundu. Aydınlı taksiciler, 20 yıllığına Türk Hava Yolları’na (THY) devredilen Çıldır Havaalanı’nın ulaşıma açılmasını talep etti.

Havaalanının taksi şoförlerine de büyük kazançlar sağlayacağını dile getiren taksiciler, kentteki herkesi havaalanı açılması yönünde birlikte hareket etmeye davet etti. Aydın ve çevresinin büyük bir yolcu potansiyeline sahip olduğunu belirten taksi şoförlerinden Ali Oğuz Öztürk, "Havalanının ulaşıma açılmasıyla birlikte kentin ekonomi ve ticari hayatında bir yükselme olacak. Bu yükselme tüm sektörleri olumlu yönde etkileyecek. Böylelikle taksiciler olarak bizler de hem Aydın'a hem de çevre kentlere yolcu taşıyarak kazancımızı arttıracağız. Taksiciler olarak kentimizin en önemli eksiklerinden biri olan havaalanının en kısa sürede sivil havacılığa açılmasını istiyoruz. Bu anlamda kentimizdeki herkesi havaalanı açılması hususunda birlikte hareket etmeye davet ediyorum" dedi.
 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası