AtlasJet karakutudan düşmüş!

Akdeniz temsilcimiz, havacılık uzmanı Ünal Başusta,AtlasJet uçağının Isparta'da düşmesiyle ilgili medyada çıkan iddiaları araştırdı.

Akdeniz temsilcimiz, havacılık uzmanı Ünal Başusta, AtlasJet uçağının Isparta'da düşmesiyle ilgili medyada çıkan iddiaları araştırdı.

Kimisi kuş kanadından, kimisi başka şeyden derken, en son olarak Atlas Jet karakutu arızasından düştüğü iddiasını ise şaşkınlıkla izledi.

Ünal Başusta iddialar hakkında şunları yazdı:

 

Atlasjet karakutu arızasından düşmüş. Bu da yetmiyormuş gibi uçuş esnasında uçağa Vertigo diye biri girmiş ve uçağın kontrollarını eline geçirerek dağa çarpmış. Vertigo’nun uçaklara yalnız CVR Kokpit ses kayıt cihazı) ve FDR (Uçuş data kayıt cihazı) lerin arızalı olduğu  zamanlarda girebildiği ve pilotların elinden uçağı aldığı uzun zamandır şüpheleniliyordu. Bu kaza bunu artık kesinlikle ortaya çıkarmış bulunuyor. İsparta'da düşen uçağın ses kayıt cihazı 9 gündür hiç kayıt yapmamış, bu durumda kaza bu 9 gün içinde her an olabilirdi, bu sefer sırasında FDR’ ninde bozulması üzerine VERTİGO harekete geçmiş.!

Bilmeyenler için yukarıdaki izah tarzı gayet bilinçli bir otorite tarafından yazılmış gibi olabilir. Medyada yazılanların çoğunun  yukarıda yazdıklarımdan hiç bir farkı da yok.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN
https://www.turkiyeturizm.com/author_article_detail.php?id=109&uniq_id=1202998200

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası