AtlasJet ‘AtlasGlobal’ marka oldu

AtlasGlobal olarak devam etme kararı alan havayolu şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Global projesininin ilk adımlarını attık, devamı gelecek” ifadesini kullandı.

=İSTANBUL- Atlasjet’te değişim kurumsal kimlikten başladı. Artık yola AtlasGlobal olarak devam etme kararı alan havayolu şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Global projesininin ilk adımlarını attık, devamı gelecek” ifadesini kullandı.

22 uçağa ulaştıklarının belirten Murat Ersoy, şöyle konuştu: “Filomuzu yakın zamanda genişletmek ve destinasyonlarımızı yurtiçi ve dışında çeşitlendirmek için hazırlıklarımızı tamamladık. Çok kısa zamanda bu gelişmeleri de paylaşıyor olacağız. Büyüme stratejimize paralel olarak artık sadece Türkiye değil, dünyanın farklı bölgeleri de radarımızda. Bu nedenle yola AtlasGlobal markasıyla devam etme kararı aldık” dedi.

Büyüme hedefleri doğrultusunda değişime kurumsal kimlikten başladıklarının altını çizen Ersoy, “Bu değişime paralel olarak yeni reklam filmimiz de bugünden itibaren kanallarda yayınlanmaya başlayacak. Pazarlama stratejimizden uçaklarımızda sunduğumuz hizmet ve konfora kadar tüm süreçlerde müşterilerimiz bu değişimi deneyimleyecekler” diye ekledi.

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası