Arap işadamlarından sağlık turizmi

15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na katılan Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor.

İSTANBUL- Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor.
İstanbul’da düzenlenen 15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı ile Bursa'ya 10 milyar dolarlık yatırım beklendiği belirtilerek “Körfez ülkelerinin trilyon domarları var. Bunlar Bursa’ya uğramalı”denildi.
15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na katılan Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Cezayir, Bosna Hersek, Lübnan, Kazakistan, Bahreyn ve Tunus'tan 80'e yakın iş adamını ağırladıklarını kaydederek, özellikle Arap iş adamlarının Türkiye'ye ve Bursa'ya ilgisi dikkat çekti.
Arap iş adamlarının özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istedikleri belirtilerek ikili görüşmelerde medikal, termal turizmi alının seçtiklerianlatıldı.

Manşetler

Yeşil gelecek için L'Étape Türkiiye ile pedallar çevrilecek
Turizmde Türk Bayraklı Gemilere İhtiyacımız Var!
TAV, Almatı Havalimanı'nda  Extime Lounge'u hizmete açtı
Galataport İstanbul, Cumhuriyeti kutlamaya hazırlanıyor
Kuşadası'nda Sokak Festivali coşkusu yaşandı
Kültür Yolu Festivali 2-10 Kasım'da Antalya ev sahipliği yapacak
43 dünya güzeline Kemer Turizm Destinasyonu tanıtıldı
Alman turistler Lyrbe antik kenti pedal çevirerek geziyor
TÜRSAB'ın araç plaka uygulaması tarihe karıştı
AB, sınır kontrolünde yeni elektronik sistemi (yine) erteledi