Antalya'ya gelen Rus turist sayısının 6 milyonu geçecektir

Andrey Baranov, '' Rusların 1990 sonrası dünyaya kapılarının açılması ile dünyada istikrarlı bir şekilde 28 yıldır aralıksız tek tatil yaptığı yer Antalya'dır.

Abdurrahman Büyükkeskin
Side/Antalya -
Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Andrey Baranov, 2021 yılı turizm sezonunda Antalya'ya gelen Rus turistin 6 milyon olmasını beklediklerini söyledi. Rus turizmci Andrey Baranov yaptığı açıklamada, Rus turistlerin pandemi öncesi de sonrası da tatil yapmada dünyada tercih ettikleri  yerin Antalya olduğunu kaydetti. 



 Dünyada en uzun soluklu tatil yapma geleneğine sahip ülkenin Alman, İngiliz ve Fransızlar olduğunu belirten son 5 yıl içinde ise Almanlardan sonra Rusların yer aldığını belirten Andrey Baranov, '' Rusların 1990 sonrası dünyaya kapılarının açılması ile dünyada istikrarlı bir şekilde 28 yıldır aralıksız tek tatil yaptığı yer Antalya. 7'den 77'ye her Rus'un hayali Antalya Alanya, Lara, Manavgat- Side, Kemer, Kundu, Belek, Kadriye, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde tatil yapma tutku. Uçak krizinde Ruslar tatil için Yunanistan, İspanya ve İtalya'ya tatile gittiklerinde rahat edemediler. Bu yıl Antalya'ya gelen turist sayısının 20 Ekim tarihine kadar 6 milyonu geçmesini tahmin ediyoruz. '' dedi.



Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası