Alpay ile zamansız bir gece

Aşk şarkılarının zamana meydan okuyan ismi Alpay, 16 Kasım Pazar gecesi ‘Timeless Moments’ sahnesinde müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

İSTANBUL- Zamana meydan okuyan şarkıların zamansız sanatçısı Alpay, 16 Kasım Pazar gecesi ‘Timeless Moments’ta aşk rüzgarları estirecek… Aşk şarkılarının zamana meydan okuyan ismi Alpay, zamanı durduran eserleriyle 16 Kasım Pazar gecesi ‘Timeless Moments’ sahnesinde müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Frankie İstanbul’un klasikleşen müzik ziyafetleri hız kesmeden devam ediyor.

Zamana meydan okuyan sanatçıları ‘Timeless Moments’ sahnesinde konuk eden Frankie İstanbul, yeni performansında Türk pop müziğinin duayenlerinden Alpay’ı ağırlayacak. 16 Kasım Pazar gecesi Frankie İstanbul’un konukları, Alpay’ın unutulmaz şarkılarıyla müziğe doyacak.
“Gece Saçlı Kadınım”, “Seni Düşündüm", "Eylül'de Gel", "Yağmur Olsam", "Kelebekler Özgürdür", "Ayrılık Rüzgarı", "Mazi Kalbimde Bir Yaradır" ve "Son Tango” gibi zamana meydan okuyan aşk şarkıların besteci ve sanatçısı Alpay, eşsiz sesi ve yorumu ile ‘Timeless Moments’ sahnesinde izleyenlere benzersiz bir müzik ziyafeti yaşatacak
Türk pop müziğinin zamana meydan okuyan isimlerinden Alpay ile ‘Timeless Moments’ performanslarına devam eden Frankie İstanbul; eşsiz manzarası, leziz menüsü ve her damak zevkine uygun şarap mönüleri ile ‘Zamansız Sanatçıları’ her ay konukları ile buluşturmaya devam edecek.

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler