Alman tenisci, Side'de çalışıyor

2007 Almanya Liseler Arası Tenis Şampiyonası'nda birinci olan Nadine Lippold (16), 2010'da Amerikalı Serana Williams gibi tenisci olacağını söyledi.

Abdurrahman Büyükkeskin /Cihan


ANTALYA -2007 Almanya Liseler Arası Tenis Şampiyonası'nda birinci olan Nadine Lippold (16), 2010 yılında Amerikalı Serana Williams gibi dünya çapında tenisci olacağını söyledi. Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesine ailesi ile birlikte tatile gelen Alman tenisci kız Nadine Lippold'un hazırlık çalışmalarını babası olan antrenörü Lorenz Lippold yaptırıyor. Kızının anteramanlarını daha rahat yapmak için 15 günlüğüne Türkiye'ye tatile geldikleri belirten THC Blau Weiss Tenis Klup Teknik Direktörü Lippold, kızı ile birlikte Side'de konakladıkları Sueno Hotel'in tenis kortunda günlük 5 saat antreman yaptıklarını söyledi.




Schleswing-Holstein Eyaleti BAD Oldesloe Lisesi'nde okuyan kızının 2007 yılında yapılan liseler arası tenis turnuvasında 18 karşılama sonucunda birinci olarak Almanya şampiyonu olduğunu belirten Lorenz Lippold, kızının başarılı bir tenisci olduğunu ve 2 yıl sonra Amerikan Açık, Fransa Açık, Avusturalya Açık ve Wimbledon Tenis Turnuvaları'nda boy göstereceğini söyledi. Lorenz Lippold, "Almanya'da kışın havalar soğuk olunca kızımın tenis antremanları rahat yapması için Türkiye'ye 2 haftalığına tatile geldik. Eski bir tenisciyim ve kızımın antremanlarını kendim yaptırıyorum. Kızımın 3 yıl sonra Amerikalı Serana ve Venus William kardeşler gibi başarılı tenisci olacağına inanıyorum." diye konuştu.

2007 Almanya şampiyonu Nadine Lippold'ta teniste idealinin Serana Williams gibi sporcu olmak olduğunu ifade etti.

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası