Ahmet Savaşan: KKTC'de yeni geleceğin kapısı açılacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Turizm Konsey Başkanı ve KKTC'nin yeni seçilen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Başdanışmanı Ahmet Savaşan, seçim sonuçlarına ilişkin bir açıklama yaptı. 

LEFKOŞA, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Turizm Konsey Başkanı ve KKTC'nin yeni seçilen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Başdanışmanı Ahmet Savaşan, seçim sonuçlarına ilişkin bir açıklama yaptı. 

Savaşan'ın açıklaması şöyle: "Kuzey Kıbrıs Türk Halkı’nın değerli ve aziz mensupları, 18 Ekim 2020’de gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminin sonucunda, sizlerin kıymetli desteği ve onayı ile Sayın Ersin Tatar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 5’inci Cumhurbaşkanı olmuştur.

Oyları, düşünceleri ve çalışmalarıyla, desteğini Sayın Ersin Tatar’a eksik etmeyen özelde büyük Ulusal Birlik Partisi ailesi üyelerimize, genelde ise halkımıza en samimi ve en derin teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kahraman ve sabırlı Kıbrıs Türk halkının şanlı mücadelesi ve Anavatanımız Türkiye’nin belirleyici desteği ile kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne inanan politikalara, siz halkımızın verdiği destek her türlü değerin ve taktirin üzerindedir.

Doğu Akdeniz’de karada, deniz ve havada yeni sınırların çizildiği bir dönemde, Kıbrıs Türk Halkı’nın haklarını korumak, güvenliği, huzur ve daha iyi bir yaşamı yolunda çalışmayı en önemli vazife kabul eden Cumhurbaşkanımız Sayın Ersin Tatar’ın, halka açık, şeffaf, KKTC’nin haklarını ve egemenliğini uluslararası alanda sözde değil tam anlamıyla koruyan ve Kıbrıs Türklerinin başını dik tutacak siyasi çizgisi ile ülkemizde YENİ BİR GELECEĞİN kapısını açacağından hiç kuşkumuz yoktur.

Kısa süre önce UBP içinde çok adaylı gerçekleşen Genel Başkanlık yarışının ardından Sayın Ersin Tatar’ın Başbakan olarak diğer adaylarımız ve destekçilerine karşı takındığı kucaklayıcı tavrın, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde karşıtlıkların doğurduğu kırgınlıkların giderilmesi noktasında da egemen olacağına ve naif ülke insanlarımız arasında birlik ve beraberliğin tekrardan inşa edilmesini sağlayacağına inancımla, yeni dönemin ülkemize hayırlı olmasını dilerim."

Manşetler

Bakan Ersoy: TÜRSAB'da kokuşmuş yapı var
Antalya Altın Portakal 60 yıl içinde üç defa yapılmadı
İsveçli müzik grubu 2 bin 200 yıllık antik tiyatroda konser verdi
Turistler yavru carettaların yumurtadan çıkışını izledi
Antik kentlerin buluşma noktası: Denizli,
Otel mutfaklarının lokomotifi nitelikli tarım uygulamaları
Cadde Bistro, Didim’de lezzet ile uygun fiyatı buluşturdu
İpek Yolu Mektupları Yarışması Başlıyor 
Almanya mültecilere sınırları kapatıyor! Yunanistan alarmda
İranlı turistler, tatil ve alışveriş için Van'ı tercih ediyor