Afrika'nın ünlü markaları geliyor

Afrika ülkelerinin kendini dünyaya kanıtlamış 600 dev markası ile KONEXPO sanayi fuarında yatırım fırsatlarını değerlendirecekler.

ANKARA - KONYALI Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından 3'ncüsü düzenlenen KONEXPO Fuarı 10-13 Eylül 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Hall 11'de gerçekleşecek. Açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yapması beklenen KONEXPO Fuarı'na, Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari'de katılması bekleniyor. Afrika ülkelerinin kendini dünyaya kanıtlamış 600 dev markası ile KONEXPO sanayi fuarında yatırım fırsatlarını değerlendirecekler.

Önceki yıllarda Feshane'de düzenlenen KONEXPO, bu yıl ziyaretçilerini İstanbul Fuar Merkezi'nde ağırlayacak. Afrika ülkeleri'nin devleri ile Konya'nın dev markları İFM'de bir araya gelecek. Açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yapması beklenen KONEXPO Fuarı'na, Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari'de katılması bekleniyor. Afrika ülkelerinin, kendini dünyaya kanıtlamış 600 dev markası ile KONEXPO sanayi fuarında Konya'nın dünya devleri yatırım fırsatlarını değerlendirecekler. KONEXPO Fuarı 10-13 Eylül 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası