3.METEX etkinliği Bursa’da

III.METEX turizm etkinliği 13.Kasım.2014 Perşembe günü Bursa – Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde yapılıyor.

İSTANBul- III.METEX turizm etkinliği Bursa Valisi Sayın Münir Karaloğlu himayesinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, BEBKA ( Bursa, Eskişehir Bilecik ) Kalkınma Ajansı ve Bursa Turizm, Kültür,Tanıtma Derneği’nin destekleriyle 13.Kasım.2014 Perşembe günü Bursa – Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde yapılıyor.

Mercan Turizm şirketler grubu tarafından geleneksel olarak her yıl organize edilen METEX etkinliklerinin ilki Ankara’da, ikincisi İstanbul’da yapılmış olup bu yıl üçüncüsü Yeşil Bursa’mızda yapılacaktır. 17 Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkesinden 155 seyahat acentesi, tur operatörü, yatırımcı ve 10 medya mensubunun katılacağı etkinlik  tanıtım, konferans ve B2B görüşmeleri şeklinde olacaktır.

Etkinlik 13.Kasım.2014 Perşembe günü saat 10.00 da açılış töreni ve konferans şeklinde başlayacak olup öğleden sonra B2B görüşmeler şeklinde devam edecek, yabancı konuklarımız ülkemizin turizm profesyonelleriyle karşılıklı olarak mevcut ilişkileri üzerinde ve yeni iş olanaklarını geliştirme konularında görüşmeler yapacaklardır. Etkinliğin akabinde yabancı konuklarımız için iki gün sürecek Bursa ve çevresini tanıyacakları İNFO gezileri tertip edilecektir.   

Manşetler

WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler
Taş Devri'ne ait şaşırtıcı ritüellerin izleri bulundu